Rolul mitingurilor PSD. Bogdan Chirieac: S-a ascuns de rușine
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Alexandru Ichim
WhatsApp
În direct la România TV, analistul politic Bogdan Chirieac a vorbit despre mitingurile organizate de PSD la final de campanie, dar și despre modul în care se comportă președintele României, Klaus Iohannis, în funcția pe care o deține. 

Liderii PSD se pregătesc de noi mitinguri pe final de campanie electorală, susține România TV. Întrebat dacă mai sunt eficiente aceste mitinguri, Bogdan Chirieac a răspuns că în cazul PSD, cel puțin, aceste mitinguri electorale sunt benefice, pentru că transmite membrilor și simpatizanților că nu sunt singuri. 

”Altminteri, spirala tăcerii care se înregistrează la PSD în sondaje, atât față de partid, cât și față de Liviu Dragnea, ar putea indica că nu se merge la vot. Or, dânșii asta încearcă să facă în cazul PSD-ului. În schimb, PNL-ul nu are tipul acesta de campanie. El a fost propriu PDL-ului, un partid care a dispărut, s-a ascuns de rușine. PDL a fost salvat de Emil Boc în 2012, care a câștigat alegerile la Cluj. Asta a fost ieșirea din istorie a partidului PDL, de fapt un grup infracțional organizat în jurul lui Traian Băsescu. PDL-ul avea această capacitate de a face miting și a împrumutat-o, din nefericire, PNL-ul. PNL-ul nu are însă niciun discurs, în schimb stăpânește discursul cătușelor, e cu totul alt partid, nu este PNL-ul tradițional. Noi sperăm ca PNL să revină la ceea ce era pe vremea lui Crin Antonescu”, a declarat Bogdan Chirieac la România TV. 

Iohannis, refuz miniștri

În cadrul intervenției telefonice la România TV, analistul politic, Bogdan Chirieac, a vorbit și despre refuzul de numire a unor miniștri, de către Klaus Iohannis. 

”Domnul președinte Iohannis este în grevă prezidențială. Nu va da nicio explicație nimănui. Dacă i-ar sta în putere ar nega și ora exactă de la București. Despre ce vorbim! Nu va da nicio explicație nimănui. Domnului Iohannis i s-a spus că în felul acesta își crește șansele pentru victoria în alegerile prezidențiale, singurele care îl interesează. Dar eu cred că nu e asta calea, dar dânsul știe mai bine”, a mai precizat Bogdan Chirieac, analist politic, în direct la România TV.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel