Rod Stewart critică felul în care a arătat Celtic în meciul cu CFR Cluj
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Sebastian Florea
WhatsApp
Rod Stewart - foto: Facebook
Rod Stewart - foto: Facebook
Rod Stewart nu a înţeles felul în care antrenorul lui Celtic a alcătuit echipa în returul cu CFR CLuj.

Legendarul cântăreţ Sir Rod Stewart, mare fan al lui Celtic, nu a înţeles felul în care antrenorul Neil Lennon a alcătuit echipa în meciul de miercuri cu CFR Cluj (3-4), de la Glasgow, manşa a doua a turului 3 preliminar al Ligii Campionilor la fotbal.

Într-un interviu pentru talkSPORT, Rod Stewart a declarat că nu înţelege de ce Lennon l-a folosit pe mijlocaşul Callum McGregor ca fundaş stânga. El l-a criticat de asemenea pe Lennon pentru decizia de a-i lăsa pe banca de rezerve pe Christopher Jullien şi Boli Bolingoli, achiziţionaţi în această vară în schimbul a 7, respectiv 3 milioane de lire sterline.

"Noi am luat meciul prea uşor, am crezut că vom câştiga", a spus Stewart, care are 74 de ani.

Bani pierduți

Stewart a fost de acord cu Chris Sutton, fost jucător important al lui Celtic, care a estimat că eşecul din Liga Campionilor se datorează politicii de transferuri a clubului. Cântăreţul a amintit că gruparea din Glasgow a pierdut 30 de milioane de lire sterline ratând în acest sezon calificarea în grupele Ligii campionilor.

"Celtic nu va câştiga niciodată Liga Campionilor. Ştim asta", a spus suporterul primei formaţii britanice ce a câştigat Cupa Campionilor Europeni, în 1967.

"Celtic va câştiga din nou competiţia doar dacă va fi primită din nou în campionatul Angliei, va obţine banii pe care-i poate plăti Sky, îşi va permite acei jucători pe care Arsenal şi Tottenham şi toţi ceilalţi îi poţi cumpăra. Pentru noi e mare lucru să cheltuim 7 milioane de lire sterline - cum să câştigăm vreodată Liga Campionilor plătind 7 milioane pentru un jucător? Nu avem jucători şi nu ni-i putem permite. E o ţară mică şi-mi vine să plâng", a adăugat Stewart.

CFR Cluj a eliminat-o pe Celtic cu scorul general de 5-4 şi va juca în play-off-ul Ligii Campionilor împotriva Slaviei Praga.

Celtic o va întâlni în play-off-ul Europa League pe Sheriff Tiraspol sau AIK Solna.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel