Rocsana Marcu: Caz UNIC în România. Am câștigat în justiție
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Rocsana Marcu, prezentatoare de televiziune, a obținut o victorie în instanță.

Mai precis, vedeta a avut câștig de cauză într-o bătălie pe care mulți avocați o considerau pierdută din start. Copilul ei va primi pensie alimentară din partea tatălui.

"Caz unic in Romania!!!!!!! Mă bucur din suflet că după toți acești ani în care am fost nevoită să mă lupt pentru a apăra drepturile propriului copil, am avut câștig de cauză într-o bătălie pe care mulți avocati "celebri" din Romania o considerau pierdută din start. Multumesc, Doamnei Avocat Ramona Aldea, pentru încă un caz câstigat cât si Justitiei din Romania!

In cursul zilei de vineri, instantele de judecata din Romania - in speta Judecatoria Buftea, a stabilit faptul ca un copil minor, care a fost abandonat la propriu de catre insusi tatal sau, sa primeasca o pensie alimentara de 3.500 de lei/luna incepand cu data introducerii cererii si pana in anul 2025.

Relevanta acestei Hotarari deriva din faptul ca tatal mai are inca patru copii minori din alte relatii si un salariu de 1.450 lei/luna, respectiv salariul minim pe economie, acesta incercand sa eludeze interesele propriului copil prin depunerea unui contract individual de munca la dosarul cauzei pretul acestuia fiind salariul minim pe economie.

[citeste si]

Dosarul mai sus mentionat are nr. 13704/94/2015* si o are ca si petenta pe dna. Rocsana Marcu si ca si aparator pe avocat Ramona Aldea. Deci, se poate!!!!!!!", a povestit Rocsana Marcu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel