Robin Williams a spus „DA!“ pentru a treia oară
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Susan Schneider si Robin Williams
Susan Schneider si Robin Williams

Actorul de comedie Robin Williams este acum, cu acte-n regulă, la cea de-a treia căsătorie. La nici mai mult nici mai puțin de 60 de ani, Williams i-a spus “DA!” designerului Susan Schneider în cadrul unei ceremonii intime ce a avut loc la duminică în St. Helena, California. Printre invitați s-au numărat Steven Spilberg, George Lucas și Billy Crystal.

autor: Mădălina Ion

Actorul a cunoscut-o pe Susan cu puțin timp înainte de a suferi operația la inimă din martie 2009. De altfel, Susan a fost cea care a avut grijă ca Williams să-și revină complet după operație.

Robin Williams a mai fost căsătorit de două ori până acum. Prima dată a fost Valarie Velardi, mama celui mai mare fiu al său, Zak, iar mai apoi a urmat Marsha, de care actorul s-a despărțit în 2008, după 19 ani de căsnicie, și alături de care i-a crescut pe ceilalți doi copii ai săi, Zelda și Cody. Să sperăm că a treia oară va fi cu noroc!

La ceremonia de duminică, fiica lui Robin Williams, Zelda, s-a arătat a fi foarte încântată de cea de-a treia căsătorie a tatălui său și a declarat în fața jurnaliștilor prezenți că abia așteaptă să înceapă “nebunia”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel