Roberta Anastase: Alianţa PSD - PNL duce la dispariţia liberalilor de pe eşichierul politic, ceea ce ajută PDL
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Roberta-Anastase
Roberta-Anastase

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Roberta Anastase, a declarat, vineri, la RFI, că alianţa partidelor de opoziţie va ajuta „Alianţa PSD - PNL duce la dispariţia de pe eşichierul politic a unei formaţiuni politice, PNL, ceea ce mai degrabă ne ajută, decât ne încurcă în bătălia electorală, cu atât mai mult cu cât vorbim de o predare necondiţionată a acestui partid“, a afirmat Anastase.

Ea spune că, dacă la un moment dat a crezut că Antonescu poate fi un lider politic, în realitate acesta "şi-a predat necondiţionat şi fără nicio umbră de mustrare de conştiinţă partidul istoric în braţele unei formaţiuni de sorginte comunistă".

Roberta Anastase a susţinut că „PDL aşteaptă cu emoţie şi bucurie“ momentul înfiinţării alianţei dintre partidele de opoziţie, pentru că, după cum afirmă ea, „e un moment de clarificare, un moment necesar“.

„Vorbim de o alianţă socialistă, care se înfiinţează pe partea stângă a eşichierului politic, în timp ce prin măsurile pe care le-a luat la nivel executiv PDL-ului îi revine partea dreaptă“, a spus preşedintele Camerei Deputaţilor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel