ROBERT TURCESCU, OFIȚER ACOPERIT. CTP: Prestație stranie. Aberantă
Data publicării:
Autor: Anca Murgoci
WhatsApp
Cristian Tudor Popescu a comentat dezvăluirea pe care Robert Turcescu a făcut-o duminică seară, în emisiunea Sorinei Matei.

VEZI ȘI: Ipoteză șoc pentru Turcescu: SCANDAL URIAȘ pentru serviciile secrete

În studioul de la B1 TV, Robert Turcescu, cu nervozitate și invocându-l adeseori pe Dumnezeu, a mărturisit că a fost lt-colonel sub acoperire.

Cristian Tudor Popescu spune că prestația jurnalistului din emisiunea "Actualitatea Românească" a fost cel puțin bizară: "Tot ce pot să analizez e prestația televizată a lui Robert Turcescu pentru că am văzut-o. E cel puțin stranie, dacă nu aberantă. Turcescu, pentru niște păcate pe care nu le cunoaștem, pentru că asta cu ofițer acoperit, da, sigur e o problemă din punct de vedere mediatic, din punct de vedere al meseriei de jurnalist, e o problemă gravă care lovește în cariera de jurnalist a lui Turcescu ca o torpilă. Pentru că am discutat problema pe când eram la Clubul Român de Presă, s-a pus problema ofițerilor acoperiți de presă și e o rezoluție a Clubului acceptată de toți membrii de atunci prin care hotăram, făceam o recomandare tuturor jurnaliștilor să nu aibă această calitate de ofițer sub acoperire, practicând în același timp meseria de jurnalist".

VEZI ȘI: EXCLUSIV. Ciutacu: Turcescu e compromis. Face un joc PERICULOS

El a amintit că Robert Turcescu "a negat cu vehemență" faptul că a fost locotenent colonel.

"Sunt uluit de acest delir mistic pe care l-a afișat în seara asta. Nu înțeleg termenii pe care i-a folosit, în legătură cu ce? Impresia e că cel puțin să fi omorât pe cineva ca să folosești genul ăsta de termeni dostoievskieni în mizerie, din ăștia cu eliberare, cu uitați-vă în adâncul vostru", a mai spus Cristian Tudor Popescu.

„Nu știu cât de vinovat e Turcescu, ce a făcut, pentru ce se pocăieste, se spovedește, mărturisește în felul ăsta. Parcă e un pastor de prin Noua Anglie", a continuat el, scrie Digi24.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel