Robert Turcescu, către Vlad Voiculescu: Nu că trebuie să zbori din funcție, nu mai ai ce căuta niciodată în viața publică. Ai dovedit dispreț
Autor: Doinița Manic | Publicat pe: 08 apr, 21:55
Sursă foto: Facebook Robert Turcescu
Robert Turcescu, fostul lider al Mișcării Populare, a transmis un mesaj dur la adresa lui Vlad Voiculescu, după gafa acestuia privind protocolul înmormântării bolnavilor COVID.

VEZI ȘI: Protocol înmormântare. Voiculescu S-A FĂCUT de râs și a fugit din conferință după ce a fost prins cu minciuna: ”Altă întrebare!” / UPDATE

"Are 15 consilieri, 4 secretari de stat. Presa nu astăzi l-a întrebat pe ministru. Nu era un subiect care a apărut din neant și domnul Vlad Voiculescu putea avea scuza în care să zică: "Mă iertați, nu cunosc problema. Mă voi informa. Voi reveni către dvs., stimați jurnaliști în maxim o oră cu detalii". E un subiect pe care după decesul muzicienilor Ploieșteanu, Catanga și Gabi Luncă, presa îl discută aproape zi de zi. Să fii ministru al Sănătății, într-o țară aflată în plină criză sanitară, în care se discută astfel de subiecte zi de zi și tu să nu ai habar cum stau lucrurile în realitate, să nu înțelegi cu ce se confruntă la un moment dat poporul român!

Nu era vorba despre 3 oameni care au murit ieri. Era vorba despre 25 de mii de oameni care au murit din martie anul trecut și care au fost înmormântați în felul acesta. Dacă tu ești oficial guvernamental de rang înalt, conduci Ministerul Sănătății într-o țară în care habar nu ai de lucrurile acestea, nu că trebuie să zbori din funcție, nu mai ai ce căuta niciodată în viața publică pentru că ai dovedit nu numai necunoaștere, ci dispreț. Asta este nenorocirea. Noi am asistat la o probă de dispreț. Vlăduț omul este un personaj care ne-a arătat cât dispreț încape într-un oficial guvernamental de rang înalt atunci când vine vorba despre ceea ce se întâmplă cu un om obișnuit.", a declarat Robert Turcescu la RealitateaPlus.

VEZI ȘI: Voiculescu este ministrul Postare sau ministrul ProstTare? Și-a dat singur răspunsul

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro
Spectacola.ro
Spectacola.ro