Robert Negoiţă îi semnalează lui Dacian Cioloş blocajele făcute de USR-PNL în Consiliul Local / video
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andrei Itu
WhatsApp
Robert Negoiţă. Foto: Crişan Andreescu
Robert Negoiţă. Foto: Crişan Andreescu
Primarul Sectorului 3, Robert Negoiţă, îi semnalează preşedintelui USR, Dacian Cioloş, că majoritatea USR-PNL blochează mai multe proiecte în Consiliul Local şi îi solicită o întrevedere pe această temă. 

'Am venit la USR pentru a depune o scrisoare în atenţia domnului preşedinte Cioloş, în care-i spunem situaţia de la Sectorul 3, în care Primăria a reuşit să fie blocată de majoritatea formată în principal din USR şi PNL. Principalul artizan este USR, cel mai mare grup politic din Consiliul Local Sector 3', a declarat Robert Negoiţă, într-un clip video postat, luni, pe Facebook.

Blocarea proiectului halelor Laminor

Robert Negoiță a declarat, printre altele, blocarea proiectului halei Laminor, a pasajelor şi podurilor care să fluidizeze circulaţia din sector.

'Consilierii de la USR votează împotriva proiectelor de fluidizare a traficului pe nişte argumente puerile, ca, de exemplu, că nu avem indicator de performanţă pentru pasaje şi poduri, că dacă nu ar fi de plâns, ar fi de mare râs, dar consilierii nu sunt nişte stand-up comedy, ci nişte inşi care se joacă cu votul şi generează blocaje. Vreau să prezint această situaţie preşedintelui USR şi să-i cer nu doar opinia, ci îi cer şi o întâlnire pentru a-i descrie toate dificultăţile pe care le avem la Sectorul 3', a menționat Robert Negoiţă.

VIDEO

Robert Negoiță, primarul Sectorului 3, a inaugurat o parcare subterană de pe Bd. Decebal. Prețul unui loc de parcare

Parcarea subterană de pe bulevardul Decebal, cu o capacitate de peste 718 de locuri, a fost inaugurată, miercuri, 24 noiembrie, valoarea investiţiei fiind de peste 86  de milioane de lei.

Robert Negoiţă, primarul Sectorului 3, a declarat, cu prilejul inaugurării, că pentru parcare s-a alocat aproximativ jumătate din această sumă, iar restul banilor au fost cheltuiţi pentru refacerea bulevardului Decebal, lucrări la partea pietonală şi spaţii verzi. 

"Astăzi deschidem parcarea de la Decebal, o lucrare la care muncim de mai bine de 2 ani, a durat foarte mult să luăm avizul de la ISU, mai ales recepţie şi toate cele (...), nu va plăti nimeni în perioada următoare. (...) Nimeni nu poate lăsa maşina în această parcare mai mult de trei zile fără aprobarea noastră. I-o scoatem pe cheltuiala proprie, am făcut deja regulament, care e afişat. Este o parcare absolut necesară pentru această zonă şi este unicat în România. Nu mai există în România parcare sub bulevard", a declarat Robert Negoiţă. Vezi știrea și foto aici!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel