Data publicării:

Robert Negoiţă cere ajutorul cetățenilor pentru schimbarea lui Nicușor Dan: Un nimeni în drum. Nu-l mai suport pe acest om / video

Autor: Elena Aurel | Categorie: Stiri
WhatsApp
Inquam Photos / George Călin
Inquam Photos / George Călin
Robert Negoiţă, primarul Sectorului 3, a fost invitat la Interviurile DC NEWS unde a vorbit despre pasajele construite în Capitală și despre actualul primar general, Nicușor Dan. 

Robert Negoiţă a explicat, în exclusivitate pentru DC News și DC News TV, cât de bine se poate circula în București după ce au fost construite mai multe pasaje. 

„Să dăm exemple clare de cum arată circulația după ce s-au făcut pasaje raportat la cum era înainte. Pe centură, la Berceni și la Popești, unde nu erau pasaje și era groaznic, stăteai acolo cu orele ca să treci o simplă intersecție, astăzi circuli absolut elegant datorită acelor pasaje – Berceni, Popești, pe centură. Discutăm de pasajul pe care l-a făcut prietenul meu Daniela Băluță în Sectorul 4.

Discutăm de pasajele pe care noi le-am făcut la ieșirea din București, spre Autostrada Soarelui, unde erau blocaje și nenorocire. Acum ne arată studiile că economisim milioane de ore în fiecare an. Chiar și pasajul pe care nu l-am făcut noi, la Doamna Ghica, chiar dacă a durat 5-6 ani de zile ca să-l facă și a fost de 5-6 ori mai scump decât pasajele pe care le-am făcut noi. Toate cele 3 pasaje pe care le-am făcut noi costă undeva la un sfert de preț față de cât a costat pasajul de la Colentina.

Eu ca să vin aici am trecut pe la Colentina. Intersecția aceea unde era nebunie, era moarte de om, îmbătrâneam în trafic, timp în care îl și poluam că stăteam cu motorul pornit. Astăzi se circul absolut elegant.", a spus Robert Negoiţă. 

„Primarul general, un nimeni în drum"

Vine să ne spună primarul general, un nimeni în drum... Îmi cer scuze, dar nu-l mai suport pe acest om care luptă împotriva celor care l-au ales să ajungă primar general și să-i reprezinte. Nu că nu e în stare să le facă, nu ne lasă nici pe noi.

Vă amintiți acum câțiva ani de zile când spunea că nu-l lasă pe Negoiță să facă pasaje că n-are PUZ? Din octombrie are PUZ-urile pe masă. Le blochează. E în judecată, suntem în instanță. Nu avem cum să nu-l câștigăm. Eu am mari speranțe că îl vom câștiga”, a spus Robert Negoiţă. 

 

3. Foto: Ager... (nicusor-dan-alegeri_80064400.jpg)

 

Procesul ar trebui să dureze mai puțin de 5 ani

„O să dureze procesul 5 ani.”, a completat Bogdan Chirieac. 

„Nu, că e pe contencios și asta durează mai puțin. În mod normal trebuie să dureze mai puțin. Adică până la finalul acestui an ar trebui să avem o decizie. Să sperăm că ne ajută cetățenii să se producă o schimbare astfel încât să vină un primar general care să nu ne mai lase pentru că noi avem materialele deja produse: grinzile, prefabricatele, tot. Ele așteaptă de ani de zile să le montăm la fața locului.

Va să fie o lucrare scurtă așa cum am făcut pasajul de la Pallady cu Teclu, adică am zis că sunt 4 luni și jumătate, atât durează execuția acelor pasaje. A durat mai puțin. Începând cu 10 decembrie ne-am apucat de ele. Pe 28 aprilie se circula pe pasaje.”, a spus Robert Negoiţă la Interviurile DC NEWS, de pe DC News și DC News TV.

 

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel