Data actualizării:
Data publicării:

Robert Negoiță „a întrerupt” conferința lui Cîrstoiu: Nu e ok!

Autor: Elena Aurel | Categorie: Stiri
WhatsApp
Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Photos / Octav Ganea
Coaliția PSD-PNL a susținut o conferință de presă în care a prezentat candidatul comun pentru Primăria Capitalei. Robert Negoiță „a întrerupt” conferința.

În cadrul conferinței de presă, una dintre jurnalistele prezente a vorbit despre faptul că, recent, Robert Negoiță ar fi spus că abilitățile administrative ale lui Cristian Popescu Piedone îl recomandă mai degrabă pe el la funcția de primar general al Capitalei, decât pe Cătălin Cîrstoiu. Aflat în sală, Robert Negoiță a fost încurajat să urce pe scenă și a decis să intervină. 

„Mie nu mi-a plăcut și eu simt că nu sunt făcut pentru politică. Îmi pare rău că spun prea direct ce gândesc.

Eu nu am spus că votez cu altcineva, ca să fie clar! Vă faceți treaba și o faceți bine că interpretați toate lucrurile, schimbați din context. 

Ce relevanță are ce votez eu? Eu când am să votez pe cineva, votez cu speranță, votez ceva ce cunosc. Ieri l-am cunoscut pe Cătălin. Mai avem două luni de zile, pentru Dumnezeu! Nu mai interpretați lucrurile și nu încercați să smulgeți de la mine chestiuni pe care nu le gândesc, nu le cred în felul ăla. Nu le mai interpretați că nu e corect! Mult succes, Cătălin!

Nu e ok ce faceți! Până la urmă, eu sunt un cetățean în acest oraș. Dați-mi voie să gândesc, dați-mi voie să simt, dați-mi voie să am modul meu de a fi!”, a spus Robert Negoiță. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel