Conflict la vârful PSD, între primarul Negoiță și deputatul Ghiță
Data publicării:
Autor: Crişan Andreescu
WhatsApp
Primarul Sectorului 3, Robert Negoiță, a depus marți la Parchetul General o plângere penală împotriva deputatului PSD, Sebastian Ghiță, susținând că acesta l-a amenințat cu moartea la telefon. În replică, Sebastian Ghiță a declarat pentru rtv.net că primarul Sectorului 3 "ori a visat urat ieri noapte, ori l-a păcalit cineva aseară la telefon".

"Am aici o plângere penală împotriva numitului Sebastian Ghiță, deputat, care acum o săptămână m-a sunat și m-a amenințat la telefon într-un mod josnic și rușinos. M-a amenințat inclusiv cu moartea", a declarat Robert Negoiță, marți,  la intrarea în sediul Parchetului General.

"Mi-a spus: Te termin. Ai intrat pe mâna mea. Te termin. Mori de mâna mea. Nu o să te las", a relatat Robert Negoiță cuvintele care i le-ar fi spus deputatul Sebastian Ghiță.

Primarul a recunoscut că nu a înregistrat acea convorbire telefonică. Robert Negoiță a mai spus că nu a discutat cu forurile de conducere din PSD despre amenințarea pe care a primit-o din partea deputatului Sebastian Ghiță. Liviu Dragnea a declarat, după ce a aflat de conflict de la presă, că încearcă să discute omenește cu cei doi și să îi împace.

Ce spune deputatul PSD, Sebastian Ghiță

Sebastian Ghiță  spune că nu a vorbit de foarte multe zile cu Robert Negoiţă, primarul Sectorului 3. Sebastian Ghiţă spune că este gata să pună la dispoziţia jurnaliştilor listingul telefonului, pentru a demonstra că nu a vorbit cu Robert Negoiţă. "Ori a visat urât ieri noaptea, ori l-a păcalit cineva aseară la telefon", a declarat deputatul PSD. Dacă te simți amenințat cu moartea nu astepţi 10 zile să reacţionezi".

Acesta mai spune că plângerea penală poate fi parte a campaniei electorale: "Poate e o strategie de campanie electorală pe care nu o înțeleg. Am vazut-o și la PDL și la alți adversari politici. Campania "Sebastian Ghiță există", a adăugat deputatul, conform rtv.net.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel