Rivalitatea dintre Tătăruşanu şi Lopes la un pas să degenereze
Data publicării:
Autor: Mircea F. Cristian
WhatsApp
Ciprian Tătăruşanu - Olympique Lyon. foto: @olympiquelyonnais - FB
Ciprian Tătăruşanu - Olympique Lyon. foto: @olympiquelyonnais - FB
Transferul lui Ciprian Tătăruşanu se are că nu este unul foarte reușit pentru portarul titular al naționalei României.

Rivalitatea dintre Ciprian Tătăruşanu şi Anthony Lopes, portarii echipei franceze de fotbal Olympique Lyon, riscă să degenereze rapid, scrie site-ul buzzsport.fr. După ce Lyon l-a achiziţionat în această vară pe Tătăruşanu, iar Lopes nu şi-a prelungit contractul, ce expiră anul viitor, între cei doi portari a apărut discordia.

Amânarea semnării unui nou contract de către goalkeeperul portughez, născut în Franţa, este legată de un comision pentru agenţii săi. În plus, Lopes nu a fost deloc încântat de achiziţionarea internaţionalului român, care a declarat că a venit la Lyon pentru a fi titular.

Va exista o adevărată concurenţă între cei doi portari, care nu vorbesc între ei. Situaţia ar putea degenera dacă preşedintele clubului, Jean-Michel Aulas, directorul sportiv Juninho şi antrenorul Sylvinho nu vor pune rapid punctul pe i, comentează site-ul citat.

"Nimeni nu mi-a spus că voi fi rezervă. Nu aş fi venit dacă mi-ar fi spus asta", a declarat pe 12 iulie Tătăruşanu, la prezentarea sa oficială la Lyon, după doi ani petrecuţi la altă echipă din Ligue 1, FC Nantes.

Lopes, format chiar la Lyon, a fost titular vineri în prima etapă de campionat, în victoria cu 3-0 de la Monaco.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel