Ritualul Primordial Waters by TERRAKÉ – hidratare si relaxare la cel mai inalt nivel
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp

Asemenea unei călătorii intense și savuroase, drumul de inițiere Terraké continuă cu al doilea univers Terraké, Ritualul de Apă Primordial Waters, o experiență unică, în care toate elementele tratamentului se combină în armonie perfectă: parfumuri, ingrediente rare și prețioase, texturi, arome, tehnici și muzică.

Primordial Waters este un ritual de hidratare, anti-stres și relaxare, compus din două terapii corporale de două ore, care se realizează de obicei separat. Ritualurile Terraké se găsesc în exclusivitate în România doar la Alpin Vitarium Spa, spa-ul de 5 stele din cadrul Alpin Resort Hotel.

”Relaxing Waters este un ritual senzorial de relaxare cu efect beauty de hidratare care combină ploaia plăcută cu masajul aromatic. Este un ritual din universul de apă care se face fie cu duș Vichy, fie făra duș Vichy, în funcție de preferința oaspetelui. Terapia constă într-o exfoliere cu un gel acvatic delicat, dar mentolat, ce conține pudra de scoici și extract de perle și un masaj acvatic sub duș Vichy, ce va detensiona mintea și corpul. Se continuă cu o împachetare relaxantă cu mentă acvatică și lotus indian ce înlătura complet tensiunile acumulate la nivel psiho-fizic. Ritualul se încheie cu aplicarea unei emulsii hidratante pentru corp cu extract de alge roșii din Pacific și apă din lagunele din Polinezia și un masaj scurt. Pași: exfoliere, masaj acvatic, îmachetare de-stresantă, aplicare ulei relaxant prețios”, se arată într-un comunicat de presă

”Marine Wave este un ritual senzorial din universul de apă care începe cu gomajul universului, în urma căruia pielea devine extrem de catifelată și continuă cu un masaj relaxant în cadă de hidromasaj. Masajul cu uleiuri esențiale de mandarină, portocale și lămaie este completat de mișcările ritmice ale baghetelor ce amintesc de atingerea stropilor de ploaie. Corpul experimentează senzația unei ploi delicate și relaxante de vară care induce o stare perfectă de relaxare. Ritualul se încheie cu aplicarea unei emulsii hidratante ce va reface nivelul optim de hidratare al pielii. Pași: exfoliere, cadă hidromasaj, masaj energizant si aplicare emulsie hidratanta”, se mai arată în comunicat.

Prețul ritualului pentru corp Marine Wave, respectiv Relaxing Waters este de 290 lei .

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel