Rezultate alegerile europarlamentare. PNȚCD își anunță victoria pe Facebook, după ce a cerut interzicerea rețelei sociale în România
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ema Apostu
WhatsApp
PNȚCD și-a anunțt victoria pe Facebook, după ce, inițial, a cerut interzicerea rețelei sociale în România.

"PNȚCD A IEȘIT VICTORIOS DIN ALEGERILE EUROPARLAMENTARE! Dincolo de toate, țărănistul Cristian Terheș a ajuns europarlamentar! Va reprezenta România mai bine decât o mie de Rareși Bogdan și Cioloși, o mie de alți cioflingari care și-au îndoit șalele până la pământ chiar fără să fie nevoie să le-o ceară imperialii de la Bruxelles!

Bravo, Cristian Terheș! Urez succes întregii liste PSD, desigur cea mai bună! Aveți misiunea de a apăra România în aceste vremuri de restriște pentru poporul român, când minciuna stă cu regele la masă!", a scris PNȚCD pe Facebook.

Protest împotriva Facebook

"Protest împotriva Facebook. Aceste alegeri au fost prejudiciate de rețeaua de socializare Facebook. Așa cum Paul Hitter a declarat în urmă cu câteva minute pe Antena 3, că este blocat de Facebook înainte de evenimente importante, tot așa mai mulți țărăniști au fost blocați pentru că au dat share unor mesaje politice ale lui Aurelian Pavelescu. În tot acest timp Facebook tolerează limbajul vulgar și îndemnurile la violență ale reprezentanților altor partide.

Solicităm guvernului Dancilă să ia măsuri pentru blocarea accesului la Facebook în România iar parlamentului să facă o comisie de anchetă. Zuckerberg să vină în România să dea explicații. Facebook câștigă mulți bani de pe urma utilizatorilor români, dar nu acordă nici o atenție pieței din România. Considerăm acest comportament al companiei în cauză că fiind inacceptabil", scria PNȚCD pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel