Rezultate alegeri europarlamentare 2019. Înfrângere pentru Dumitru Buzatu. Cine a luat fața PSD-ului
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Roxana Neagu
WhatsApp
Buzatu - Badalau - Stanescu
Buzatu - Badalau - Stanescu
Rezultate alegeri europarlamentare 2019. a pierdut, în premieră, în Vaslui. Șocant este chiar ce partid este pe primul loc într-un fief al PSD, condus de Dumitru Buzatu, unul dintre greii social-democrați. 

Rezultate alegeri europarlamentare 2019. Partidul Social Democrat a pierdut, în premieră, alegerile în oraşele din judeţul Vaslui, potrivit numărătorii paralele, formaţiunea nereuşnd să se claseze pe primul loc în preferinţele electoratului în niciuna din respectivele localităţi.

În municipiul reşedinţă, USR a luat 27,01% din voturi, PSD a obţinut un scor de 24,02%, în timp ce PNL a fost votat de 19,88% dintre cetăţeni.

În municipiul Bârlad, USR PLUS a obţinut locul întâi cu 28,39%, în timp ce PSD a luat 23,11% din voturi, iar PNL 22,29%.

Rezultate alegeri europarlamentare 2019. Și PNL a devansat PSD


Rezultate alegeri europarlamentare 2019. La nivelul municipiului Huşi, PNL a câştigat alegerile cu 24,97% dintre voturi, PSD a obţinut un scor 24,19%, iar USR PLUS a primit voturile a 21,63% dintre cetăţeni.

În oraşul Negreşti, cele mai multe voturi au fost obţinute de PNL, care a reuşit un scor de 39,11%, în timp ce PSD a fost votat de 25,39% dintre cetăţenii prezenţi la urne, iar USR PLUS a luat un scor de 14,66%.

Dumitru Buzatu nu s-a numărat printre liderii PSD care i-au cerut un pas în spate lui Liviu Dragnea. Din contră, el a afirmat, la România TV, că Liviu Dragnea e îngrijorat cu privire la ce urmează să se întâmple cu PSD. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel