”Revoltă” la ”Te cunosc de undeva!” Ilona Brezoianu: ”Nu faci din astea aici!” Și Alina Pușcaș a luat atitudine
Autor: Rodica Mitu | Publicat pe: 24 iun 2022, 22:09
WhatsApp
S-a stârnit o „revoltă” în platoul „Te cunosc de undeva!”.

Cea mai nouă gală Te cunosc de undeva! difuzată sâmbăta aceasta de la 20:00 pe Antena 1 le-a adus echipei formate din Alexia și Dima o provocare de zile mari. Năstrușnica ruletă a hotărât ca cei doi concurenți să intre în pielea personajului Prince și să interpreteze piesa Kiss, iar pe fetele din platou le-a determinat să ceară iniţierea unei petiţii. 

Un artist emblematic pentru vremurile noastre, cunoscut pentru excentricitatea sa, Prince și-a pus amprenta aspura unei intregi generații. Momentul senzual, tipic Prince, a stârnit o adevărată revoltă în platoul Te cunosc de undeva!, când Dima a apărut pe scenă la bustul gol. “Nu faci din astea aici, suntem bătrâne!” a spus răspicat Ilona Brezoianu.

Alina Pușcaș a fost prima care a luat atitudine, declarându-se total împotriva celor văzute pe scena Te cunosc de undeva!, iar alături de Ilona a decis să iniţieze o petiţie; “Noi am dori ca Dima să fie interzis! Sau măcar blurat“.

Nici Anisia Gafton nu a rămas indiferentă momentului: „Mi-au rămas imaginile cu Dima la bustul gol în cap.”

Cum s-au descurcat Alexia și Dima cu provocarea primită şi dacă vor reuși să intre cu adevărat în pielea lui Prince, telespectatorii vor putea afla urmărind cea mai nouă gală Te cunosc de undeva!, sâmbătă seară, de la 20:00, la Antena 1.

Începând din acest sezon, Pepe s-a alăturat spectaculosului joc al transformărilor, de data aceasta în calitate de prezentator, alături de Alina Puşcaş.

„Sunt încântat de propunerea postului şi vă spun cinstit că vin cu un avantaj din start: cunosc foarte bine acest proiect! De-a lungul timpului, am trecut prin toate ipostazele – concurent, invitat special, jurat, iată, acum şi prezentator... doar regizor mai lipseşte să fiu! Vin la platou ca acasă şi asta e cel mai important pentru mine. După 16 sezoane, publicul ştie foarte bine care este atmosfera de la platou –o joacă şi o distracţie încă de când intrăm pe uşă, dimineaţa şi până seara, când ne revedem la machiaj pentru a „restitui” personajele! De munca din spatele fiecărui rol nu mai spun nimic, pentru că ştiţi deja cât se chinuie fiecare concurent la repetiţiile de canto, actorie sau dans, pentru fiecare gală”, a mărturisit Pepe.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?