Revine pe scenă. Anunțul făcut după o lungă perioadă la dezintoxicare
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
O artistă celebră a făcut anunțul revenirii pe scenă, după ce a petrecut o lungă perioadă de timp la spital pentru dezintoxicare.

Cântăreaţa şi actriţa Demi Lovato a anunţat marţi că va susţine un recital la ediţia de anul acesta a premiilor Grammy, care se va desfăşura pe 26 ianuarie la Los Angeles, în prima sa reprezentaţie live după supradoza din 2018 în care era să-şi piardă viaţa, relatează EFE.

Ea va împărţi scena cu alţi artişti, precum Ariana Grande, Billie Eilish, Lizzo, Blake Shelton, Gwen Stefani şi trupa Aerosmith, care vor cânta live la ceremonia de înmânare a celor mai importante premii muzicale.

Mesajul artistei

Demi Lovato a postat pe contul de Instagram o poză a sa însoţită de logo-ul premiilor Grammy şi de următorul mesaj: "V-am spus că data viitoare când veţi mai auzi de mine va fi atunci când voi cânta".

Postarea ei a strâns aproape un milion de like-uri, având în vedere că revenirea ei pe scenă suscita o mare expectativă după ce cântăreaţa a petrecut o perioadă în spital şi la un centru de dezintoxicare.

Internată de urgență pentru supradoză

În iulie 2018, Demi Lovato a fost internată de urgenţă la spital după o supradoză - se presupune că de fentanil, un opiaceu - care a obligat-o să petreacă o perioadă de timp la un centru de reabilitare din California, citează Agerpres.

Anul trecut ea a fost nominalizată la premiile Grammy, alături de Christina Aguilera, la categoria colaborare pop pentru piesa 'Fall In Line.'

Cea de-a 62-a ediţie a premiilor Grammy se va desfăşura la Staples Center din Los Angeles şi o va avea, pentru al doilea an consecutiv, pe cântăreaţa Alicia Keys ca maestră de ceremonii.

 
 
 
View this post on Instagram

I told you the next time you’d hear from me I’d be singing ????????#GRAMMYs @recordingacademy @cbstv

A post shared by Demi Lovato (@ddlovato) onJan 14, 2020 at 9:07am PST

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel