Revelion 2023. Coloane de maşini pe Valea Prahovei în Comarnic și în stațiuni
Autor: Andrei Itu | Publicat pe: 29 dec 2022, 14:38
WhatsApp
Revelion 2023. Coloane de maşini pe Valea Prahovei în Comarnic și în stațiuni
Revelion 2023. Coloane de maşini pe Valea Prahovei în Comarnic și în stațiuni
Centrul Infotrafic transmite că traficul rutier este intens, joi la prânz, pe DN 1 Ploieşti - Braşov, în staţiunea Comarnic, unde pe sensul de mers către Braşov este formată o coloană de autovehicule în mişcare de aproximativ 2 kilometri. 

Pe acelaşi sens de mers se circulă îngreunat şi în Buşteni, unde coloana de vehicule este de 1 kilometru.

Se mai circulă în condiţii de aglomeraţie şi între staţiunile Predeal şi Buşteni, pe sensul de coborâre Braşov către Ploieşti, fiind formată coloană de autovehicule care se deplasează cu viteză redusă, de circa cinci kilometri.

'Ne aşteptăm ca valorile de trafic să crească în perioada următoare, motiv pentru care le recomandăm conducătorilor auto să acorde atenţie tuturor manevrelor pe care le efectuează, să păstreze o distanţă corespunzătoare în mers, care să le permită să frâneze în condiţii de siguranţă, să respecte indicaţiile poliţiştilor rutieri care sunt prezenţi la faţa locului pentru fluidizare, să dea dovadă de respect faţă de ceilalţi participanţi la trafic şi să nu se angajeze în depăşirea coloanelor formate', transmit poliţiştii rutieri.

Rute alternative recomandate: - DN 1A Braşov - Cheia - Ploieşti; - DN 73 Râşnov - Bran - Câmpulung - Piteşti; - DN 73 Râşnov - Câmpulung - DN 72A - Târgovişte; - DN 71 Sinaia - Târgovişte - Bucureşti. Pe celelalte artere rutiere principale, respectiv autostrăzile A1 Bucureşti - Piteşti, A2 Bucureşti - Constanţa, A3 Bucureşti - Ploieşti şi DN 7 Râmnicu Vâlcea - Sibiu (Valea Oltului), circulaţia se desfăşoară normal. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?