Revelion 2020. Ce nu trebuie să faci de Anul Nou. Vei avea numai ghinion!
Autor: Ema Apostu | Publicat pe: 30 dec 2019, 16:02
WhatsApp
Revelion 2020. Ce nu trebuie să faci de Anul Nou. De Revelion, se spune că trebuie să ai grijă la câteva lucruri, altfel s-ar putea să ai ghinion tot anul următor. Iată la ce ar trebui să fii atent în noaptea de Anul Nou.

Iată ce nu trebuie să faci în noaptea de Revelion:

Revelion 2020. Ce nu trebuie să faci de Anul Nou. Nu da bani în ultima zi și în prima zi a anului. Riști să pierzi sporul la bani.

Revelion 2020. Ce nu trebuie să faci de Anul Nou.  Aranjează masa cu vasc pentru a avea noroc.

Revelion 2020. Ce nu trebuie să faci de Anul Nou. Nu stinge lumina! Lasă o lumânare aprinsă sau o lampă, până ziua.

Revelion 2020. Ce nu trebuie să faci de Anul Nou. Prima persoană care trebuie să-ți între în casă trebuie să fie un bărbat brunet (blonzii și roșcații aduc ghinion, la fel și femeile).

Revelion 2020. Ce nu trebuie să faci de Anul Nou. Cine va dormi în prima zi a anului va fi leneș tot anul.

Revelion 2020. Ce nu trebuie să faci de Anul Nou


Revelion 2020. Ce nu trebuie să faci de Anul Nou. Nu agăța noul calendar înainte de a se termina anul! Se zice că aduce ghinion.

Revelion 2020. Ce nu trebuie să faci de Anul Nou. Masa de Revelion trebuie aranjată cu struguri și smochine, semn de belșug.

Revelion 2020. Ce nu trebuie să faci de Anul Nou. Nu lăsa anul nou să te prindă fără bani în buzunar sau cu datorii neachitate.

Revelion 2020. Ce nu trebuie să faci de Anul Nou. Deschide ușile la miezul nopții pentru a lăsa vechiul an să iasă și pentru a intra cel nou.

Revelion 2020. Ce nu trebuie să faci de Anul Nou. Poartă ceva roșu în noaptea de Anul Nou, iar la 1 ianuarie trebuie să ai haine noi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?