Data publicării:

Rețeta perfectă: cum faci cei mai BUNI și CROCANȚI cartofi prăjiți. Truc FABULOS

Autor: Cătălina Burghelea | Categorie: Lifestyle
WhatsApp

Am găsit rețeta perfectă de cartofi prăjiți.

Curăţă cartofii, spală-i şi taie-i după gustul tău. Lasă cartofii minim o oră în apă rece, la înmuiat. Această etapă elimină o parte din amidon. Cu cât mai puţin amidon rămâne în cartofi, cu atât vor fi mai crocanţi. Usucă-i foarte bine între şervete de hârtie şi pune uleiul la încins la foc mediu.

Prăjeşte-i în mai multe multe serii, cca 6-7 minute la foc mediu, până devin foarte puţin aurii. Scoate-i pe şervete de hârtie absorbante, apoi continuă cu următoarele serii. După ce ai terminat cu toţi, dă focul mare şi încinge uleiul mai tare. Prăjeşte din nou cartofii în serii, câte 1-2 minute, până când se rumenesc uniform. Scoate-i, săreaza-i şi serveşte-i imediat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel