Data actualizării:
Data publicării:

Rețeta interesantă a pilotului Cezar Osiceanu: Omleta lui Moș Martin / foto

Autor: Valentina Miu | Categorie: Lifestyle
WhatsApp

Pilotul Cezar Osiceanu a prezentat rețeta personală de omletă, Omleta lui Moș Martin.

„Aseară Moș Martin se preumbla nestingherit prin Azuga cea frumoasă știind că trebuie sa mâncăm noi ceva bun de dimineață nu-i așa?
Deci haideți sa facem împreună ca de obicei ceva bun, gustos, rapid și îmbietor”, spune pilotul Cezar Osiceanu.

Mod de preparare:

- 1 ceapă tăiată rondele
- 2-3 roșii tăiate cubulețe 
- 1 ardei nu prea iute tăiat rondele 
- 4-5 ouă pentru a asigura 2-3 porții decente 
- 150 grame de slăninuță afumată tăiată bucățele mărunte 
- verdeață proaspătă și tocată 
- mirodenii (piper negru măcinat, curry, boia dulce)
- 2 căței de usturoi tăiați feliuțe subțiri 


„Punem ceapa rondele cu bucățelele de slăninuță afumată să se călească împreună astfel nu vom fi nevoiți să folosim ulei pentru călire.
Când s-a înmuiat ceapa punem peste cubulețele de roșii, feliuțele de usturoi și rondelele de ardei iute și le lăsăm împreună până scade bine zeama lor.

Batem cele 4-5 ouă cu mirodeniile alese împreună cu o parte din verdeața tocată și turnăm totul peste conținutul tigăii noastre amestecând încet cu o lingură de lemn.

Presărăm restul de verdeață, prăjim câteva felii de pâine albă cu cartofi și … la ataaac! 
Poftă maaaare!

P.S. Vorba Măriucăi, frumoasa mea soție și superba mea muză: De aceea vine si Moș Martin după tine!”, precizează pilotul Cezar Osiceanu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel