Data publicării:
Rețetă ciorbă de miel, pe gustul tuturor: gustoasă și sănătoasă
Ciorba de miel nu trebuie să lipsească de pe masă de Paști.
Ingrediente
un kg carne de miel, cu os
o ceapă
un morcov
o conservă roșii în bulion
6 linguri orez
sucul a două lămâi
3 linguri ulei
3 căței de usturoi
leuștean
sare
Mod de preparare
Carnea spălată și porționată se călește în ulei cu usturoiul tăiat feliuțe. Se pun doi litri de apă la fiert și se adaugă carnea și sare. Se lasă 30 de minute la fiert și se ia spuma.
Apoi, se pun legumele tocate și se lasă la fiert 15 minute la foc mare. Se adaugă și orezul și se mai lasă 30 de minute la fiert.
Se trage oală de pe foc și se acrește cu sucul strecurat de lămâie. Se presară leușteanul tocat și se acoperă cu capac, notează retetepractice.ro. Se lasă așa timp de zece minute.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News