Restricţii de trafic pe autostrada A1 Bucureşti - Piteşti și pe DN 7 Râmnicu Vâlcea - Sibiu. Se efectuează lucrări
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andrei Itu
WhatsApp
Restricţii de trafic pe autostrada A1 Bucureşti - Piteşti și pe DN 7 Râmnicu Vâlcea - Sibiu. Se efectuează lucrări
Restricţii de trafic pe autostrada A1 Bucureşti - Piteşti și pe DN 7 Râmnicu Vâlcea - Sibiu. Se efectuează lucrări
Traficul se desfăşoară cu restricţii joi pe DN 7 Râmnicu Vâlcea - Sibiu şi pe autostrada A1 Bucureşti - Piteşti, pentru efectuarea unor lucrări la carosabil.

Potrivit Centrului INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române, traficul se desfăşoară restricţionat, în funcţie de condiţiile meteo, pe DN 7 Râmnicu Vâlcea - Sibiu, astfel:

* DN 7, km 236 - 238, localitatea Câineni, judeţul Vâlcea, se efectuează lucrări de reabilitare a carosabilului, până la ora 18,00, circulaţia desfăşurându-se pe jumătate de cale, dirijată de piloţi de trafic;

* DN 7, km 176+533 de metri, pe raza municipiului Râmnicu Vâlcea, judeţul Vâlcea, au loc lucrări de acoperire a rosturilor, în intervalul orar 08,00 - 18,00, traficul desfăşurându-se pe jumătate de cale, dirijat prin semaforizare.

Șoferii, sfătuiţi să reducă viteza în zona lucrărilor la partea carosabilă

De asemenea, pe sensul către Capitală al autostrăzii A1 Bucureşti - Piteşti, kilometrul 30, pe raza localităţii Bolintin Deal, judeţul Giurgiu, va fi restricţionată banda numărul doi, între orele 08,00 - 17,00, pentru a permite efectuarea unor lucrări de reparaţii asfaltice.

Conducătorii auto sunt sfătuiţi să reducă viteza în zona lucrărilor la partea carosabilă. 

Aglomerație după minivacanța de 1 Decembrie

Românii care au petrecut minivacanța de 1 Decembrie în stațiunile montane din Brașov și Prahova s-au întors miercuri seară spre case. Prin urmare, traficul pe Drumul Național 1 a pus din nou la încercare nervii șoferilor. 

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române a informat că valorile de trafic au început să crească ușor. miercuri seară, pe Valea Prahovei, circulându-se pe alocuri în coloană între stațiunile Predeal și Azuga pe sensul Brașov către București al DN 1.

Austria vrea să combată încălzirea globală cu renunţarea la extinderea reţelei de autostrăzi

Austria va renunţa, sub impulsul Verzilor, la mai multe proiecte de extindere a reţelei de autostrăzi pentru a combate încălzirea globală, informează AFP. 

'Mai multe şosele înseamnă mai multe maşini şi mai mult trafic', a declarat miercuri ministrul pentru protecţia climei, Leonore Gewessler, responsabilă şi cu transportul.

'Nu vreau să transmit un viitor betonat generaţiilor viitoare'

'Nu vreau să transmit un viitor betonat generaţiilor viitoare', a adăugat reprezentanta partidului ecologist pentru a explica această alegere contestată cu virulenţă de celelalte trei mari formaţiuni politice ale ţării.

Potrivit acesteia, decizia este una 'istorică' deoarece este prima dată când un guvern austriac abandonează proiecte de infrastructură pentru a-şi îndeplini angajamentele de neutralitate a emisiilor de carbon până în 2040. Vezi continuarea știrii aici!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel