Data publicării:

Restaurantele McDonald's din întreaga lume afectate de o defecțiune IT majoră

Autor: Tiberiu Vasile | Categorie: Stiri
WhatsApp
Hamburger
Hamburger
Restaurantele McDonald's din Marea Britanie, Japonia, Australia, Noua Zeelandă și Hong Kong se confruntă cu dificultăți tehnice masive.  

Clienții din Marea Britanie s-au plâns pe rețelele de socializare de problemele întâmpinate în încercarea de a cumpăra de la gigantul fast-food.

McDonald's Japonia a întrerupt toate operațiunile în majoritatea celor 3.000 de restaurante ale sale din cauza unei întreruperi de sistem, în timp ce purtătorul de cuvânt al companiei din Australia a declarat pentru ziarul The Guardian că este la curent cu o întrerupere tehnologică care afectează țara sa.

Problema nu are legătură cu un eveniment de securitate cibernetică

Compania operează aproximativ 1.000 de restaurante în Australia.

The New York Times a afirmat că McDonald's Hong Kong se confruntă, de asemenea, cu o "defecțiune a sistemului informatic" - comenzile mobile și chioșcurile de autocomandă nefiind funcționale.

Unele dintre cele peste 160 de locații din Noua Zeelandă au raportat întreruperi. Un purtător de cuvânt al companiei a declarat pentru ziarul New Zealand Herald: „Restaurantele se confruntă cu o problemă IT care le afectează capacitatea de a procesa comenzi”..

Un purtător de cuvânt a subliniat că problema nu are legătură cu un eveniment de securitate cibernetică, conform Sky News.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel