Restaurante din Ploiești, aprovizionate cu alimente de o dubă care transportă și CADAVRE de la morgă
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Restaurante din Ploiești, aprovizionate cu alimente de o dubă care transportă și CADAVRE de la morgă / Foto: Pixabay
Restaurante din Ploiești, aprovizionate cu alimente de o dubă care transportă și CADAVRE de la morgă / Foto: Pixabay
O dubă care transportă cadavre de la morgă ar fi folosită și pentru aprovizionarea unor restaurante din Ploiești.

Situația revoltătoare în Ploiești. Mai multe restaurante de tip fast-food ar fi aprovizionate cu alimente de către o dubă care este folosită și pentru transportul cadavrelor de la morgă, scrie Ziarul Incomod

Presa locală a publicat mai multe fotografii cu o dubă a unei companii de pompe funebre care ar fi folosită atât de morga Spitalului Județean de Urgență Ploiești, cât și pentru a transporta produse alimentare la diverse restaurante din oraș. Reprezentanții spitalului au confirmat că duba figurează în Registrul de evidență a accesului autovehiculelor în cadrul unității.

Mașina ar fi folosită pentru a prelua cadavre de la morgă în datele 30 iulie 2021, 3 septembrie 2021, 17 noiembrie 2021 și 19 noiembrie 202. Sursa citată susține că firma de pompe funebre are și o capelă care funcționează fără autorizație de la DSP. Direcția de Sănătate Publică a anunțat că va efectua verificări.

Cadavrul unui bărbat, cărat la poștă de doi indivizi pentru a-i lua pensia

Cadavrul unui bărbat de 66 de ani a fost cărat de doi bărbați într-un oficiu poștal din Irlanda cu intenția de a-i ridica pensia acestuia, scrie BBC. Potrivit rapoartelor, un pensionar mort a fost „sprijinit de doi bărbați” în timp ce trupul său a fost transportat în clădirea din County Carlow.

Se pare că inițial cei doi au mers singuri la poștă pentru a ridica pensia bărbatului în cauză, dar angajații le-au spus că nu pot să le dea lor banii și trebuie să se prezinte fie o rudă de-a bărbatului, fie Doyle în persoană. Indivizii s-au conformat și l-au luat pe Doyle decedat de acasă, l-au îmbrăcat cu un pulover și i-au pus o pălărie pe cap, apoi l-au cărat până la poștă.

Probabil au crezut că nimeni nu va sesiza nimic, dar angajații de la oficiul poștal au intrat la bănuieli. Aceștia i-au întrebat pe cei doi dacă bărbatul se simte bine, observând că bărbatul este susținut pentru a sta în picioare și nu vorbește. Nu s-au gândit însă că în fața lor s-ar putea afla un cadavru. Totuși, indivizii s-au panicat atunci când au fost luați la întrebări, le-au spus că Doyle ca a suferit un infarct, au lăsat cadavrul pe podea și au fugit. Vezi mai mult AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel