Republica Moldova e în prag de COLAPS sanitar. Record sumbru de îmbolnăviri de COVID-19
Data publicării:
Autor: Ioan-Radu Gava
WhatsApp
Republica Moldova e în prag de COLAPS sanitar. Record sumbru de îmbolnăviri de COVID-19  /  Sursă foto: Pixaby
Republica Moldova e în prag de COLAPS sanitar. Record sumbru de îmbolnăviri de COVID-19 / Sursă foto: Pixaby
Republica Moldova se află în prag de colaps sanitar. Record sumbru de îmbolnăviri de COVID-19, oamenii mor, iar spitalele sunt arhipline.

După o perioadă în care ne părea că am scăpat de virusul ucigaș, Republica Moldova a ajuns din nou în prag de colaps sanitar. Recordurile sumbre de îmbolnăviri de COVID-19 sunt la ordinea zilei, oamenii continuă să moară, spitalele devin arhipline, iar medicii pur și simplu nu mai au puteri să lupte pentru viețile oamenilor.

Ieri, 20 de moldoveni au murit din cauza noului coronavirus. Astfel, bilanţul deceselor provocate de COVID-19 în Moldova a ajuns la 3780. Potrivit Ministerului Sănătății, victemele aveau vârstele cuprinse între 42 și 93 de ani. 

Și pe fundalul acestui tablou dezolant, nepăsarea atinge cote alarmante. Autoritățile pe de o parte avertizează că ce este mai greu abia urmează, dar, pe de altă parte își anulează propriile decizii și relaxează restricțiile anti-COVID, precizează Publika.

VEZI ȘI: Ajutor din țară noastră pentru Republica Moldova. Vlad Bilețchi: România și-a reconfirmat, a infinita oară, statutul de frate!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel