Replici DURE la România TV. "Să vă fie rușine!"
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Anca Murgoci
WhatsApp

Moartea generalului Atanasie Stănculescu a fost motiv de scandal la România TV, în emisiunea Cristinei Șincai. Protagoniști au fost Cristiana Anghel, Sorin Minea, Gelu Vișan și Dumitru Avram (fost consilier de presă al lui Nicolae Ceaușescu). Totul a început după ce s-a anunțat că generalul Victor Atanasie Stănculescu a murit.

Vă prezentăm câteva replici date în emisiunea de la România TV:

Gelu Vișan: A fost un mare patriot. Așa mi-a lăsat mie impresia.

Sorin Minea: Dă-mi un exemplu. De ce crezi că e un mare patriot? De ce era un mare patriot? Dă-mi un exemplu... fluiera duminica în biserică sau de ce?

Gelu Vișan: A folosi cuvântul patriotism la adresa cuiva înseamnă că ai și argumente.

Sorin Minea: Dați-mi un argument.

Gelu Vișan: Nu cred că trebuie să vă dau explicații. Vă dau următorul argument pe care l-am discutat de multe ori cu domnia sa. Ce se întâmplă cu România, în acest moment, de este vândută?

Sorin Minea: Asta nu înseamnă patriotism. Este o bârfă ieftină.

Gelu Vișan: Să vă fie rușine, domnule dragă. Nu îmi spuneți că eu bârfesc.

Sorin Minea: Despre morți numai de bine, dar nu mă provocați.

Eugen Nicolicea: Nu sunt de acord cu ce a spus domnul Avram că Nicolae Ceaușescu a fost un mare patriot. Nu pot să accept că a da ordin să tragi în populație este un act de patriotism. De asemenea, dacă și Atanasie Stănculescu este un mare patriot...

Cristiana Anghel: Țara arde, baba se piaptănă și noi am pierdut jumătate de oră cu astfel de discuție. Să-l ierte Dumnezeu, că are de ce să-l ierte, să-l odihnească în pace. Haideți să vedem ce facem noi, că noi trăim. Eu, de exemplu, mă consider un mare patriot. Trădătorii de țară merită glonțul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel