Rennes - CFR Cluj, în Europa League, va fi arbitrat de un rus
Data publicării:
Autor: Mircea F. Cristian
WhatsApp
Rennes - CFR Cluj, în Europa League, va fi arbitrat de un rus. foto: cfr1907.ro
Rennes - CFR Cluj, în Europa League, va fi arbitrat de un rus. foto: cfr1907.ro
Meciul Rennes - CFR Cluj, din Europa League, va fi condus de un arbitru din Rusia, ce a mai arbitrat doar trei meciuri cu echipe românești.

Rusul Aleksei Eskov va arbitra meciul dintre CFR Cluj şi Rennes, care va avea loc joi 24 octombrie, de la ora 22:00, în Grupa E a competiţiei de fotbal Europa League, pe Roazhon Park din Rennes. Arbitri asistenţi au fost delegaţi Dmitri Mosiakin şi Valeri Dancenko, iar al patrulea oficial a fost desemnat Vladislav Bezborodov.

Celtic se află pe primul loc în grupă, cu 4 puncte, urmată de Lazio, CFR Cluj, câte 3 puncte, Rennes, 1 punct.

Eskov are 41 de ani şi e arbitru internaţional din 2011 şi a condus până acum patru meciuri ale unor echipe din România în competiţii continentale. Cel mai recent s-a aflat la centru la partida în care FC Viitorul a fost învinsă la Nicosia de APOEL cu 4-0, pe 2 august 2017, în al treilea tur preliminar al Champions League.

Eskov a condus şi partida câştigată de Astra Giurgiu cu 2-1 în deplasare, în faţa formaţiei cehe Viktoria Plzen, pe 20 octombrie 2016, în grupele Europa League. Rusul a condus şi un meci din Youth League, în care Steaua a fost învinsă acasă de Chelsea cu 4-0, pe 1 octombrie 2013.

Aleksei Eskov a oficiat şi o partidă a selecţionatei Under-21 a României, pierdută acasă în faţa Franţei, cu 0-2, pe 11 octombrie 2011, în preliminariile Campionatului European de tineret din 2013.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel