Remus Cernea, gest impresionant într-o zi specială- FOTO
Data publicării:
Autor: Roxana Neagu
WhatsApp
cernea
cernea
Duminică a fost Ziua Mondială a Animalelor. Deputatul Remus Cernea a făcut un gest impresionant în această zi, un gest exemplu pentru toți iubitorii de animale. 

Cei care s-au implicat activ în salvarea animalelor apelează, de fiecare dată, la aceiași salvatori, pentru că știu că ei îi vor ajuta. Remus Cernea, duminică seară, a ales să salveze el, un gest care, dacă l-ar face fiecare iubitor de animale, ar ajuta la salvarea mai multor vieți. Câinele salvat își caută stăpân. 

"Chiar in aceasta seara de 4 octombrie - Ziua Mondiala a Animalelor - coborand la un magazin dupa paine si apa, am intalnit un catelus dragalas care parea abandonat pe strada. E inca puiut... Foarte prietenos cu oamenii dar trist si singur. Nu am putut sa il las acolo asa ca acum e la mine. Cum a dat de un camin, a adormit, semn ca era epuizat dupa ce cine stie de cand a stat pe afara. Ii era si foarte sete... Cine doreste sa il adopte este rugat sa imi trimita un mesaj privat!", a scris deputatul Remus Cernea, pe pagina sa de Facebook. 

(w670)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel