Remus Borza, discuție cu Dan Barna după prezidențiale: Nu o va face! - VIDEO
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: RMC
WhatsApp
Dan Barna FOTO AGERPRES
Dan Barna FOTO AGERPRES
Deputatul Remus Borza a dezvăluit ce discuție a purtat cu Dan Barna, liderul USR.

„În urmă cu câteva zile, am discutat cu Dan Barna. I-am spus să deschidă partidul, în sensul de a promova alți lideri, alt mesaj. Să vină cu o clarificare doctrinară. Dacă USR-iștii se vor limita să înfiereze cu mânie proletară doar PSD, acest partid e o cauză pierdută, pentru că electoratul lor vede în această formațiune o alternativă la partidele tradiționale, PSD și PNL, care deopotrivă au guvernat țara împreună sau separat și au guvernat-o prost.

USR a atacat la baionetă PSD, dar a menajat perdant PNL. Putea să se constituie într-o a treia cale, ce i-ar fi convins pe mulți din bazinul nehotărâților din care fac parte aproximativ 9 milioane de români. Câtă vreme USR menajează PNL, nu mai este credibil. Din punctul acesta de vedere, s-au decredibilizat, pentru că votanții USR și-ar fi dorit cu aceeași mânie proletară să fie sancționați și cei din PNL. A fost un joc duplicitar al liderilor USR, care au refuzat să intre la guvernare alături de liberali, dar nici nu au atacat PNL", a spus Remus Borza, joi, în cadrul emisiunii „Borza Analytica" de la DCNews.

„Șansa USR", a continuat deputatul, „este să iasă la atac și față de PNL, dar nu o va face. E o vorbă la români: Când te frigi cu ciorbă, sufli și-n iaurt. Corecția aplicată lui Barna, materializată în ancheta Rise Project, dosarul penal și scorul de doar 15% la prezidențiale, a fost de natură să-i disciplineze pe liderii USR și să-i aducă înapoi cuminți în bănci la ora lui „domn profesor". Barna a luat în serios avertismentele", a subliniat Remus Borza.

VEZI ȘI: Borza, previziuni bombă pentru 2020 legate de PSD, ALDE, PMP și Pro România

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel