Remember Cenaclul Flacăra. Când are loc în 2018
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Remember Cenaclul Flacăra va avea loc pe data de 3 noiembrie 2018, din nou la Sala Palatului!

După marele succes de anul trecut, Generația în Blugi își dă întâlnire pentru o seară magică, dedicată iubirii, țării, părinților, dreptății și libertății. Cenaclul Flacăra-45, Adrian Păunescu-75, România Mare-100. Biletele pot fi cumpărate de la Sala Palatului și în rețeaua Myticket.ro, Cinetrix.ro, librăriile Cărturești, benzinăriile Mol, MegaMall, Promenada Mall și Carrefour. Informații pe Facebook la Andrei Păunescu Oficial. 

Amintim că anul trecut, ce s-a întâmplat la spectacolul "Remember Cenaclul Flacăra - Adrian Păunescu" nu se poate descrie în cuvinte. Aproximativ 4000 de oameni, care n-au vrut pauză, au stat șapte ore și jumătate, au aplaudat frenetic și au cântat toate cântecele care au făcut istorie, ca la... Cenaclu.

Au fost toți marii folkiști, inlcusiv Nicu Alifantis, Ștefan Hrușcă, Mircea Vintila, Mircea Baniciu și multe alte nume grele. A lipsit doar Vasile Șeicaru. Atmosfera a fost una incendiară și, cu siguranță, oamenii care au venit la spectacol ar fi stat mai mult de șapte ore și jumătate dacă nu s-ar fi crăpat de ziuă. Mai ales că, de undeva de sus, cu siguranță îi privea marele Adrian Păunescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel