REMEDII naturiste pentru NASUL ÎNFUNDAT. Nu vei mai avea nevoie de picături
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ema Apostu
WhatsApp
În sezonul rece, nasul ți se poate înfunda frecvent. Dacă nu vrei să apelezi la picăturile nazale din farmacie, trebuie să știi că există câteva remedii naturale care te pot ajuta. Iată ce trebuie să faci pentru a respira din nou ușor.

Soluţii saline sunt foarte eficiente în curăţarea nasului, putând să fie folosite şi ca soluţie preventivă împotriva nasului înfundat pe fondul unei răceli, nu numai ca remediu. De asemenea, spray-urile cu apă de mare sunt des utilizate şi în cazul celor mici, potrivit csid.ro.

Este foarte important să faci inhalaţii cu aburi deoarece decongestionează bine şi repede nasul. Poţi pune într-un castron mai mare apă fiartă în care adaugi şi ceai de muşeţel şi respiri acel abur, iar deasupra capului poţi pune un prosop. De asemenea, de real ajutor este şi uleiul de eucalipt. Pune câteva picături în apa fiartă şi inhalează aburii.

Un alt remediu constă în aplicarea de comprese calde la nivelul feţei. De asemenea, poți mănânca o linguriţă de hrean ras, proaspăt amestecat cu puţină miere. Un alt remediu ar fi să bei o cană de ceai de busuioc în care adaugă puţină miere de albine, seara înainte de culcare.

Vezi și: VITAMINELE care țin RĂCEALA la distanță. COCKTAILUL minune pentru sănătate

Ceai pentru imunitate. Rețeta eficientă în sezonul rece

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel