Regina Elisabeta a II-a, absentă de la o ceremonie. Panică în Regat
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Regina Elisabeta a II-a nu a putut asista joi la un eveniment oficial prevăzut cu mult timp înainte din cauze unei stări de indispoziţie, a anunţat Palatul Buckingham într-un comunicat citat de AFP. 

Suverana britanică în vârstă de 92 de ani urma să asiste la o ceremonie religioasă oficiată la catedrala Saint Paul, cu prilejul comemorării a 200 de ani a Ordinului Saint Michel şi Saint George. 

"Regina nu se simte bine azi şi a decis să nu asiste la această ceremonie", notează palatul subliniind că suverana britanică va fi înlocuită de ducele de Kent. 

Elisabeta a II-a lipseşte rareori de la evenimente oficiale, ultima oară fiind la sfârşitul anului 2016 când o răceală severă a împiedicat-o să participe la slujba de Crăciun. 

A început să-și delege fiul și nepoții 

Regina onorează în fiecare an sute de angajamente, însă ea a decis să-şi restrângă participările delegând patronajul organizaţiilor caritabile fiului său, prinţul Charles şi nepoţilor ei, William şi Harry, care o reprezintă tot mai des la evenimentele oficiale. 

Soţul reginei, prinţul Philip în vârstă de 97 de ani, a decis anul trecut să se retragă complet de la astfel de evenimente. 

În primăvară, Elisabeta a II-a a fost supusă unei operaţii de cataractă. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel