REGHECAMPF are probleme în ARABIA SAUDITĂ din cauza soției
Data publicării:
Autor: Cristina Alexandrescu
WhatsApp
Foto: libertatea.ro
Foto: libertatea.ro
După ce a fost amenințat cu moartea de un suporter arab, Laurenţiu Reghecampf pare să aibă încă o problemă înainte de a ajunge la Al Hilal. Fostul antrenor ar Stelei este contestat vehement de suporterii lui Al Hilal, din cauza soţiei sale, Anamaria Prodan.

Suporterii lui Al Hilal s-au declarat nemulțumiți de faptul că noul antrenor al echipei, Laurenţiu Reghecampf, va veni în Arabia Saudită alături de soţia sa, Anamaria Prodan. Tradiţionalişti, aceştia nu pot să accepte faptul în țara lor va trăi sexy-impresara care a pozat goală în Playboy.

Citește și: Reghecampf și staff-ul său au demisionat. Anunț oficial!


Conform versiunii în engleză a site-ului alarabiya.net, fanii lui Al Hilal au postat pe internet mesaje împotriva soţiei lui Laurențiu Reghecampf.

"La numai o zi după ce Reghecampf a semnat pe doi ani cu Al Hilal, soţia sa, Ana Maria Prodan, o iubitoare a jocurilor de noroc din Las Vegas şi vedetă Playboy, a devenit subiect de controversă printre fanii saudiţi. Prodan este chiar prima femeie-impresar din România, locuiește în Las Vegas şi îşi rotunjeşte veniturile prin pariuri şi prin modeling, ba chiar a pozat pentru Playboy", scrie alarabiya.net. 

Riscă să-i compromită cariera

În respectivul articol se mai arată că, prin sosirea ei în Arabia Saudită, Ana Maria Prodan riscă să-i compromită cariera fostului tehnician stelist.

"Nu este deocamdată foarte clar dacă şi ea se va muta în Arabia Saudită, însă stilul ei de viaţă, care aparent i-a nemulţumit pe fanii lui Al Hilal, ar putea să pună în pericol contractul preţios al soţului ei, de 2,5 milioane de dolari. Se ştie că nu-i plac pantalonii, iar dacă va locui în Arabia Saudită, cu siguranţă va trebui să-şi acopere corpul când apare în public, pentru că altfel va risca să aibă de-a face cu poliţia religioasă", adaugă cei de la alarabiya.net, conform citynews.ro.

Vezi și: Anamaria Prodan şi-a deschis plăcintărie în doar două zile

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel