Data actualizării:
Data publicării:

Regele Charles al III-lea, reacție după prima audiență cu premierul Sunak: M-au făcut să plâng

Autor: Sonia Baciu | Categorie: Stiri
WhatsApp
FOTO: Agerpres
FOTO: Agerpres
Regele Charles al III-lea a avut prima audiență, față în față, cu premierul Rishi Sunak, de la diagnosticarea cu cancer.

Regele Charles al III-lea, care locuiește la Sandringham de la prima rundă de tratament după diagnosticarea cu o formă de cancer, a avut marți, la Palatul Buckingham, audiența săptămânală față în față cu premierul Rishi Sunak, scrie SkyNews.

Potrivit sursei menționate, Regele Charles al III-lea i-a mărturisit premierului Sunak faptul că în toată această perioadă a primit un număr mare de mesaje și de felicitări, ”atât de multe și de frumoase, încât m-au făcut să plâng de cele mai multe ori”.

În plus, monarhul a ținut să sublinieze că situația sa a atras atenția organizațiilor caritabile de cancer.

”Am auzit că a existat mult mai multă atenție potențială asupra acelor organizații caritabile principale și minunate de caritate pentru cancer, dintre care multe sunt patronate de ani de zile”, a mai spus Regele Charles al III-lea, pentru care faptul că a fost făcut public diagnosticul este o formă de conștientizare a bărbaților cu privire la afecțiunile specifice acestora.

Cel mai recent, Regele Charles al III-lea a fost văzut la o slujbă religioasă la biserica Sf. Maria Magdalena de pe domeniul regal din Sandringham (estul Angliei).

La mai puţin de 18 luni de la accederea la tron, suveranul a început un tratament pentru o formă nespecificată de cancer. Se știe că afecțiunea a fost depistată în timpul unei operații recente pentru hipertrofie benignă de prostată, dar că nu este vorba de cancer de prostată, potrivit Agerpres.

Citește și: Prima reacție a regelui Charles al III-lea după ce a fost diagnosticat cu cancer

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel