Data actualizării:
Data publicării:

Redeschiderea școlilor. Oana Dobrescu, corespondent TVR în Spania: Mi-a rămas în minte! Fetița mea a fost atât de fericită...

Autor: Florentina Constantin | Categorie: Sanatate
WhatsApp
Oana Dobrescu, corespondent TVR în Spania, a vorbit despre felul în care fetița ei de doar șase ani s-a adaptat la măsurile luate în școală. Cum a fost această experiență pentru cea mică.

"Ca părinte, singurul lucru care mi-a rămas în minte, după prima săptămână de şcoală, a fost bucuria din ochii copilului meu. A fost atât de fericită încât nici nu a simțit o povară prin faptul că a trebuit să poarte masca atâtea ore, la doar şase ani. Singurul lucru pe care mi-l doresc este să nu se închidă şcoala şi nimic să nu îi răpească această bucurie, chiar dacă vor mai exista şi alte cazuri de îmbolnăvire.

Cu siguranţă, vor exista cazuri de coronavirus, odată cu redeschiderea şcolilor, şi în România. Este inevitabil. Nu avem cum să oprim acest lucru, indiferent de măsurile de siguranţă care s-ar lua. Şi nu este nimeni vinovat pentru asta. Trebuie să le transmiteţi copiilor încredere şi siguranţă şi veţi vedea că se vor adapta extraordinar la toate noutăţile şi vor aprecia şcoala mai mult ca oricând", a transmis Oana Dobrescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel