Record: ”The Avengers”, 103 milioane de dolari, încasări în America, weekend-ul trecut
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
razbunatorii
razbunatorii

"Răzbunătorii/The Avengers", filmul regizat de Joss Whedon, devine cea mai profitabilă producție, după ce își zdrobește, pentru al doilea weekend consecutiv, concurența, obținând un record de 103 milioane de dolari încasări în SUA și Canada.

Galeria de super eroi Marvel a strâns în 19 zile încasări de un miliard de dolari, la nivel mondial, potrivit estimărilor de duminică, scrie Reuters.

Filmul regizat de Joss Whedon, "Răzbunătorii/The Avengers", a strâns de la premiera din 25 aprilie încasări de 629 milioane de dolari la nivel internațional, în timp ce în SUA a înregistrat încasări de 373 milioane de dolari.

După încasările de weekendul trecut, "The Avengers" a stabilit un nou record al box-office-ului, detronând astfel producția ”Avatar”, care, în 2009, a înregistrat, în cel de-al doilea weekend, încasări de 75,6 milioane de dolari. Producția cinematografică realizată de Marvel și Disney devine astfel primul film, care depășește pragul de 100 de milioane de dolari pentru fiecare weekend de la premieră.

În spatele producției "Răzbunătorii/The Avengers", în weekend-ul trecut, s-au clasat comediile ”Dark Shadows”, cea mai recentă colaborare dintre actorul Johnny Depp și regizorul Tim Burton, cu 28,8 milioane de dolari, precum și ”Think Like a Man”, cu încasări de 6,3 milioane de dolari.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel