Record de decese COVID în Brazilia. Președintele refuză măsurile de siguranță la nivel național
Data publicării:
Autor: Alexandru Ichim
WhatsApp
Continuă să crească numărul deceselor cauzate de Covid în Brazilia. Cu toate acestea, președintele țării refuză să introducă un blocaj național. 

Brazilia continuă să marcheze repere grele în lupta împotriva coronavirusului, întrucât țara a cunoscut marți cea mai mortală zi de la începutul pandemiei, cu un record de 4.195 de noi decese, scrie CNN

Luna martie a fost, de asemenea, cea mai mortală lună pentru țară de la începutul pandemiei, cu cel puțin 66.573 de decese înregistrate.

Cu aproape 337.000 de decese în total și cu un număr total de cazuri care depășesc 13 milioane, Brazilia este a doua țară din lume în ceea ce privește cazurile COVID-19.

Președintele Braziliei, sceptic al coronavirusului

Președintele Braziliei, Jair Bolsonaro, un sceptic al coronavirusului de la începutul pandemiei, continuă să refuze punerea în aplicare a măsurilor de siguranță la nivel național.

Miercuri, a doua zi după ce Brazilia a raportat numărul record de morți, Bolsonaro a criticat din nou adoptarea unor măsuri restrictive pentru a opri răspândirea Covid-19 în Brazilia și a spus că nu va exista un blocaj național.

Bolsonaro a respins marți acuzațiile de a fi „genocid” pentru că nu a luat măsurile adecvate pentru a aborda criza.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel