Record de decese. PSD: Iohannis-Orban rescriu cu cinism istoria: să fie alegeri, chiar de-ar pieri țara
Data publicării:
Autor: Alexandru Ichim
WhatsApp
Guvern  Foto: Crișan Andreescu
Guvern Foto: Crișan Andreescu
Reprezentanții Partidului Social Democrat au reacționat după ce astăzi s-a înregistrat un nou record în urma infectărilor cu coronavirus. 

Social-democrații îi acuză pe Klaus Iohannis și Ludovic Orban că „rescriu cu cinism istoria - să fie alegeri, chiar de-ar pieri țara”, în condițiile în care un nou record a fost înregistrat marți la decesele persoanelor infectate cu virusul SARS-CoV-2, scrie Mediafax. 

„Peste 2.000 de infectați în medie, zilnic, după alegeri! PNL și Iohannis se tot felicită reciproc pentru de la locale. Peste 600 de pacienți la terapie intensivă! USR face Marșul Bucuriei pe străzile Capitalei. 73 de decese într-o zi, record absolut de la debutul pandemiei! Dreapta Unită susține la unison că alegerile parlamentare din decembrie nu trebuie amânate. De la , Iohannis-Orban rescriu cu cinsim istoria: să fie alegeri, chiar de-ar pieri țara”, se arată într-o postare pe pagina de Facebook a PSD.

Un nou record 

Un nou record a fost înregistrat marți în cazul persoanelor infectate cu virusul SARS-CoV-2, de această dată în cazul deceselor. Un număr de 73 de oameni au murit în ultimele 24 de ore.

Alte 2.121 de oameni au fost testați pozitiv.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel