Data publicării:

Real Madrid şi FC Barcelona 2-2, în prima manşă a Supercupei Spaniei

Autor: DCNews Team | Categorie: Arhiva
WhatsApp
real
real

Real Madrid şi FC Barcelona s-au întâlnit pentru a cincea oară în acest an. Meciul de aseară s-a disputat pe stadionul „Santiago Bernabeu” şi a contat pentru prima manşă a Supercupei Spaniei.

Scorul a fost la finalul celor 90 de minute 2-2 (1-2). Ozil a schimbat tabela prima oară, pentru madrileni, dar Villa şi Messi au întors rezultatul. După pauză, Xabi Alonso a restabilit egalitatea. Returul este programat miercuri, pe „Camp Nou”.

Madrilenii s-au declarat nemulţumiţi de rezulat şi au acuzat arbitrajul. „Am avut mai multe ocazii, posesia a fost de partea noastră, am reuşit mai multe decât Barcelona. Mourinho ne-a spus că e un rezultat bun şi că trebuie să luptăm pentru a câştiga în retur", a declarat Karim Benzema, iar Cristiano Ronaldo a adăugat: „Am avut penalty la intervenţia lui Valdes asupra mea în final, toată lumea a văzut. Dar n-are rost să mai vorbim despre asta dacă nu l-a dat arbitru”.

De partea cealaltă, catalanii recunoşteau că au avut şi noroc. „A fost o provocare să rezistăm în faţa unui rival atât de puternic. Au avut mai multe ocazii ca noi, dar poate am avut mai mult noroc. Sper ca suporterii de pe Camp Nou să ne ajute în retur acolo unde picioarele nu vor putea”, a spus antrenorul Josep Guardiola.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel