Reacția Biancăi Drăgușanu după despărțirea de Gabi Bădălău: „Nici prin cap nu mi-a trecut”
Autor: Alexandru Negrici | Publicat pe: 17 mai 2022, 14:05
WhatsApp
Foto: Instagram Bianca Drăgușanu
Foto: Instagram Bianca Drăgușanu
Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău au pus capăt relației tumultuoase pe care o aveau de 1 an și jumătate.

„Mi se pare amuzant că și-a dat seama după 3 săptămâni că nu mai sunt împreună. Mai bine mai târziu decât niciodată. E adevărat că au trecut trei săptămâni de când noi nu mai formăm un cuplu, mai exact de când l-am prins la un party interesant cu domnișoare simpatice. Dar nici prin cap nu mi-a trecut că nu a înțeles că nu ai cum să faci ceea ce a făcut el și să mai fim împreună”, a spus Bianca Drăgușanu pentru Spynews.

„Nu am ce declarație să fac. Nu suntem instituții publice să emitem un comunicat oficial să anunțăm această banalitate: că ne-am despărțit. Dar da, confirm. Cum era aia: semnez și susțin? Că dată tot a dat comunicat de presă domnia sa, îl semnez și eu”, a mai spus ea pentru sursa citată.

În același timp, Gabi Bădălău a susținut că motivul despărțirii ar fi fost nepotrivirea de caracter dintre el și Bianca Drăgușanu.

„După o lungă perioadă de timp în care am fost implicat într-o relație… în urma nepotrivirii de caracter, am decis să rămânem amici, să rămânem cu lucrurile frumoase și să ne vedem fiecare de planurile noastre de viitor… separați. Sfârșit”, a scris Gabi Bădălău pe contul lui de Instagram.

Bianca Drăgușanu ar fi însărcinată. Gabi Bădălău: „Eu așa știu”

Săptămâna trecută au apărut zvonuri că Bianca Drăgușanu ar fi însărcinată.

Informația i-ar fi scăpat chiar Biancăi, în fața lui Gabi Bădălău și Florin Salam, de ziua artistului.

„Vouă v-a spus că sunt gravidă”, ar fi fost cuvintele Biancăi Drăgușanu. Presa tabloidă susținea atunci și că sarcina vedetei ar fi fost confirmată de către medicul ginecolog.

Publicația Viva! i-a sunat pe presupușii viitori părinți pentru a-i felicita. Bianca Drăgușanu nu a răspuns la telefon, dar Gabi Bădălău a oferit o reacție:

„-Buna, Gabi! Felicitări, înțeleg că vei deveni din nou tată, că Bianca este gravidă în 2 luni! A apărut astăzi informația.

-Gabi Bădălău: Păi și nu trebuie să verificați dacă e adevărată?

-Păi de asta te-am sunat!

-Nu este însărcinată Bianca Drăgușanu. Eu așa știu.

-Informația este că sarcina a fost confirmată, că este în 2 luni.

-100% nu e însărcinată.

-Dar vă doriți copii?

-Nu vreau să comentez”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?