Reacția Biancăi Drăgușanu după despărțirea de Gabi Bădălău: „Nici prin cap nu mi-a trecut”
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Alexandru Negrici
WhatsApp
Foto: Instagram Bianca Drăgușanu
Foto: Instagram Bianca Drăgușanu
Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău au pus capăt relației tumultuoase pe care o aveau de 1 an și jumătate.

„Mi se pare amuzant că și-a dat seama după 3 săptămâni că nu mai sunt împreună. Mai bine mai târziu decât niciodată. E adevărat că au trecut trei săptămâni de când noi nu mai formăm un cuplu, mai exact de când l-am prins la un party interesant cu domnișoare simpatice. Dar nici prin cap nu mi-a trecut că nu a înțeles că nu ai cum să faci ceea ce a făcut el și să mai fim împreună”, a spus Bianca Drăgușanu pentru Spynews.

„Nu am ce declarație să fac. Nu suntem instituții publice să emitem un comunicat oficial să anunțăm această banalitate: că ne-am despărțit. Dar da, confirm. Cum era aia: semnez și susțin? Că dată tot a dat comunicat de presă domnia sa, îl semnez și eu”, a mai spus ea pentru sursa citată.

În același timp, Gabi Bădălău a susținut că motivul despărțirii ar fi fost nepotrivirea de caracter dintre el și Bianca Drăgușanu.

„După o lungă perioadă de timp în care am fost implicat într-o relație… în urma nepotrivirii de caracter, am decis să rămânem amici, să rămânem cu lucrurile frumoase și să ne vedem fiecare de planurile noastre de viitor… separați. Sfârșit”, a scris Gabi Bădălău pe contul lui de Instagram.

Bianca Drăgușanu ar fi însărcinată. Gabi Bădălău: „Eu așa știu”

Săptămâna trecută au apărut zvonuri că Bianca Drăgușanu ar fi însărcinată.

Informația i-ar fi scăpat chiar Biancăi, în fața lui Gabi Bădălău și Florin Salam, de ziua artistului.

„Vouă v-a spus că sunt gravidă”, ar fi fost cuvintele Biancăi Drăgușanu. Presa tabloidă susținea atunci și că sarcina vedetei ar fi fost confirmată de către medicul ginecolog.

Publicația Viva! i-a sunat pe presupușii viitori părinți pentru a-i felicita. Bianca Drăgușanu nu a răspuns la telefon, dar Gabi Bădălău a oferit o reacție:

„-Buna, Gabi! Felicitări, înțeleg că vei deveni din nou tată, că Bianca este gravidă în 2 luni! A apărut astăzi informația.

-Gabi Bădălău: Păi și nu trebuie să verificați dacă e adevărată?

-Păi de asta te-am sunat!

-Nu este însărcinată Bianca Drăgușanu. Eu așa știu.

-Informația este că sarcina a fost confirmată, că este în 2 luni.

-100% nu e însărcinată.

-Dar vă doriți copii?

-Nu vreau să comentez”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel