Răzvan Simion, Matinalul Antenei 3, confirmă despărțirea de soția sa
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Crişan Andreescu
WhatsApp
Răzvan Simion, într-o postare pe Facebook,  confirmă despărţirea de Diana, soţia sa, după ce presa a prezentat  că are o relaţie  cu solista Lidia Buble.

Răzvan Simion, într-o postare pe Facebook, confirmă despărţirea de Diana, soţia sa, după ce presa a prezentat că are o relaţie cu solista Lidia Buble.

"Timp de 15 ani am trait o poveste frumoasa, poveste din care s-au nascut cele mai importante fiinte din viata mea, copiii mei. De ceva timp drumurile noastre n-au mai fost aceleasi si am hotarat ca cel mai bine pentru noi, pentru ce putem oferi copiilor nostri, este sa o luam pe carari separate. Inr-un mod civilizat, discret, asa cum a fost viata noastra din spatele micului ecran si pana in acest moment. Deciziile importante nu sunt niciodata usor de luat, dar fiecare dintre noi si-a gasit puterea de a face ce a considerat ca este mai bine pentru viitor. Copiii sunt fara doar si poate centrul universului nostru si, indiferent de deciziile oamenilor mari, de drumul pe care alegem noi sa il urmam, ei vor avea intotdeauna dragostea si sprijunul parintilor, al nostru, al amandurora.

Citește și: Lidia Buble la Kiss FM: Am 10 frați și 21 de nepoți

Am incercat intotdeauna ca viata mea personala sa nu fie transformata intr-un subiect public, de can-can, si le multumesc colegilor care mi-au respectat aceasta dorinta desi, prin prisma meseriei, au obligatia de a alerga dupa senzational.

Diana, m-ai invatat sa traiesc altfel, sa ascult mai atent, sa citesc printre randuri, m-ai invatat ca dragostea se poate transforma intr-o prietenie sincera si de durata. Pentru toate astea am sa-ti multumesc in fiecare zi!", este mesajul "Matinalului" de la Antena 3

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel