Răzvan Pascu, mesaj UTIL pentru cine pleacă în vacanță. CONDIȚII care te scapă de testul PCR și carantină
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
foto Pixabay
foto Pixabay
Răzvan Pascu a publicat o informație utilă pentru cei care vor să călătorească, dar sunt condiționați de noile reguli impuse de autorități. 

"Informație utilă! Dacă sunteți în situația în care ați avut COVID în ultimele 90 de zile, atunci puteți călători oriunde în lume fără să aveți nevoie de test la retur și nici carantină, chiar dacă veniți din Zona Galbenă. La fel și dacă sunteți vaccinați și au trecut minim 10 zile de la doză 2.

Mai sunt și alte excepții, inclusiv familiile cu copii care sunt elevi sau studenți, și alte excepții importante. Dar nu despre asta vreau să vorbim acum. Ci despre…

Dacă sunteți în situația să va îmbarcați într-un avion că să zburați spre România din Zona Galbenă și dacă funcționarul de la ghișeu NU ȘTIE despre aceste excepții (am caz concret, ieri), atunci să le arătați site-ul IATA unde au toate aceste informații, iar site-ul este folosit de toate companiile aeriene membre IATA. Atașez print screen de pe site-ul IATA; salvați postarea. https://www.iatatravelcentre.com/world.php

Deci, dacă aveți rezultatul PCR pozitiv din ultimele 90 de zile (dar nu mai devreme de 14 zile), atunci puteți arată la îmbarcare acest rezultat și nu mai este nevoie să va faceți test PCR pentru îmbarcare. Nici nu veți sta în carantină la sosirea în România. Asta este valabil pentru cei care au avut Covid și S-AU TESTAT atunci când au avut. Însă mai sunt mulți care știu că au avut COVID, dar nu s-au testat PCR la timpul potrivit – în cazul lor, își pot face un test de anticorpi la plecarea din România, care dacă va fi în perioada de valabilitate de 14 zile la returul în România nu va mai fi nevoie de carantină dacă ai anticorpi (iar în acest caz la îmbarcare în avion la retur spre țară trebuie să ai și testul Covid negativ)", a scris Răzvan Pascu pe pagina de Facebook.

Vezi și: Românii au Talent, SCANDAL uriaș. Se cere SCHIMBAREA numelui emisiunii. REVOLTĂ: Ne vindem! AȘA să se numească! Vezi Doamne, țară cultă!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel