Răzvan Marin, criticat foarte dur la Ajax: "Este dezamăgitor"
Data publicării:
Autor: Dan Carp
WhatsApp
Razvan Marin, Ajax. foto: facebook
Razvan Marin, Ajax. foto: facebook
Răzvan Marin (23 de ani) trece, poate, prin cele mai grele momente din cariera de jucător.

După transferul la Ajax şi câteva meciuri, mijlocaşul a început să fie criticat de toată lumea, iar recent şi un om din stafful de scouting al olandezilor şi-a exprimat opinia cu privire la evoluţiile slabe ale lui Marin. Este dezamăgit de cum a început, dar spune că totul se va regla în timp. Cu cât trec mai multe partide, prestaţiile românului vor arăta din ce în ce mai bine. "Răzvan Marin joacă îngrozitor de prost, dar daţi-i timp. Ten Hag s-a gândit la varianta să îl ţină rezervă pe Răzvan şi să joace cu Van de Beek lângă Blind.

E o opţiune, nu e un puzzle prea complicat. Tadic ar fi "10" şi Huntelaar ar juca titular în atac. Întrebarea este: vrea Ten Haag să facă asta sau e mai interesat să îi dea lui Marin încredere şi să îl folosească în continuare, cu riscul ca acesta să greşească aşa cum a făcut-o în Cipru?", a spus Marco Timmer, într-un interviu pentru Voetbal International. Răzvan Marin a sosit la Ajax Amsterdam în această vară, de la Standard Liege, pentru 12,5 milioane de euro. Mijlocaşul a fost folosit în 7 partide, reuşind să îşi treacă în cont şi un trofeu, Supercupa Olandei, după meciul cu PSV Eindhoven, scor 2-0.

18 goluri şi 22 de pase decisive în 104 meciuri a reuşit Răzvan Marin în cele trei sezoane în tricoul celor de la Standard Liege. Acesta a semnat cu Ajax un contract valabil până în 2024.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel