Răzvan Lucescu mizează pe Mutu şi Marica în atac la meciul cu Bosnia
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
razvan-lucescu
razvan-lucescu

Selecţionerul României a declarat azi că a ales să joace pe stadionul Giuleşti partida de mâine cu Bosnia-Herţegovina pentru presiunea pe care o va exercita publicul asupra echipei adverse.

“E o stare de spirit bună în lot. Am pregătit bine această bătălie importantă, dar cred că este un avantaj să ai linişte înainte de un asemenea meci decisiv. Va fi o diferenţă foarte mare de abordare din punct de vedere al curajului şi al încrederii faţă de ce a fost în Bosnia. Vom avea publicul de partea noastră, Bosnia va avea de înfruntat o presiune foarte mare. Va fi foarte importantă evoluţia celor doi atacanţi, Mutu şi Marica. Aici mă refer şi la faza de apărare, pentru că avem nevoie de ajutorul lor”, a spus Lucescu jr. În cadrul unei conferinţe de presă, care a precizat că purtătorul banderolei de căpitan va fi desemnat mâine, în ziua partidei.

Selecţionerul a declarat că jucătorii se pot ridica deasupra scandalurilor din fotbalul românesc. “N-am ştiut niciodată să fim uniţi, dar jucătorii se pot ridica deasupra scandalurilor care macină fotbalul românesc”, a spus Răzvan.

Meciul România – Bosnia-Herţegovina va avea loc vineri, de la ora 21.00, pe stadionul Giuleşti, şi va fi transmisă de TVR 1.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel