Răzvan Dumitrescu a răbufnit: ”Chiar suntem bătaia noastră de joc?” Andrei Gerea: ”Manipulare penibilă!”
Data publicării:
Autor: Irina Constantin
WhatsApp
Sursa foto: captură video Antena 3
Sursa foto: captură video Antena 3
Realizatorul TV Răzvan Dumitrescu a comentat, la Antena 3, decizia președintelui cu privire la referendumul pe justiție, oferindu-i o variantă mai ieftină, fără teama că e posibil să nu atingă pragul necesar validării. 

Răzvan Dumitrescu a spus, la Antena 3, în emisiunea ”Ediție Specială”, pe care o moderează în această seară, cu privire la referendumul pe justiție, inițiat de către președintele Klaus Iohannis, că ar fi fost mai indicat să fie făcut un sondaj în acest sens: ”Mai bine să-ți dea unii rezultatul unui sondaj care are relevanță națională, pe eșantion, și ai scăpat de prag. Măcar știi că relevanța, fiind națională, pe o sumă mult mai mică, știi că 90% din români își doresc asta, și n-ai nevoie de validare, ce să spun! Chiar suntem propria noastră bătaie de joc? Pe bune, acum!”. 

(w670)

Andrei Gerea a răspuns: ”Dacă așa se considera lupta politică, așa sunt anumiți actori politici și ei nu știu să facă altfel politică decât așa, printr-o manipulare penibilă. Vreți să întăriți prerogativele președintelui? Hai să discutăm! Poate sursa conflictelor din această țară este chiar Constituția, prin faptul că avem un semi-președinte, semi-Guvern, că președintele poate să întârzie un act de guvernare că așa are el chef, că președintele spune că este neutru politic, dar el se afișează cu partidul care l-a dus la Cotroceni, vreți să facem o dezbatere pe această temă, hai s-o facem!”. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel