Răzvan Cuc, dezvăluire la DC News. Intervenția Vioricăi Dăncilă în construcția de autostrăzi
Autor: Mircea F. Cristian | Publicat pe: 06 sep 2019, 14:24
WhatsApp
Razvan Cuc
Executarea cu o viteză mult mai mare decât în anii trecuți a lucrărilor de infrastructură din România este o consecință și a implicării directe a prim-ministrului Viorica Dăncilă în supravegherea termenelor de execuție.

Această informație ne-a fost dezvăluită de ministrul transpoturilor Răzvan Cuc, într-un interviu exclusiv pentru DC News:

”Tot ce am făcut eu în acest mandat sunt lucruri care au fost girate de doamna prim-ministru, care mi-a spus: ”Răzvan, trebuie să urgentăm lucrurile pentru că românii nu mai au răbdare” și așa am accelerat procedurile. Dânsa a creat departamentul de infrastructură la nivelul Guvernului care ne cere săptămânal termenele! Pe lângă monitorizarea pe care o fac eu pe lângă companii, avem o dublă monitorizare de la conducerea Guvernului, ceea ce este foarte bine”, a explicat ministrul Cuc.

Se urgentează foarte mult termenele. Acolo unde sunt probleme administrative se desfășoară mult mai rapid pentru că dânsa poate interveni direct - oricum o făcea, dar acum e și mai intens - pentru că ia toate contractele. Avem discuții săptămânale în care mă întreabă cum stăm, ce s-a întâmplat etc.”, a mai explicat Răzvan Cuc intervenția prim ministrului Viorica Dăncilă în urgentarea lucrărilor la autostrăzi. 

”Tot ce facem este să dăm un imbold și mai mare pentru a accelera lucrările”, a completat el. Mai multe informații despre stadiul lucrărilor de infrastructură în România aflați direct de la ministrul Transporturilor din interviul de mai jos:

G Ad:

VIDEO

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro
Spectacola.ro
Spectacola.ro
Astrosens.ro
Astrosens.ro