Răzvan Cuc, dezvăluire la DC News. Intervenția Vioricăi Dăncilă în construcția de autostrăzi
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Mircea F. Cristian
WhatsApp
Razvan Cuc
Razvan Cuc
Executarea cu o viteză mult mai mare decât în anii trecuți a lucrărilor de infrastructură din România este o consecință și a implicării directe a prim-ministrului Viorica Dăncilă în supravegherea termenelor de execuție.

Această informație ne-a fost dezvăluită de ministrul transpoturilor Răzvan Cuc, într-un interviu exclusiv pentru DC News:

”Tot ce am făcut eu în acest mandat sunt lucruri care au fost girate de doamna prim-ministru, care mi-a spus: ”Răzvan, trebuie să urgentăm lucrurile pentru că românii nu mai au răbdare” și așa am accelerat procedurile. Dânsa a creat departamentul de infrastructură la nivelul Guvernului care ne cere săptămânal termenele! Pe lângă monitorizarea pe care o fac eu pe lângă companii, avem o dublă monitorizare de la conducerea Guvernului, ceea ce este foarte bine”, a explicat ministrul Cuc.

Se urgentează foarte mult termenele. Acolo unde sunt probleme administrative se desfășoară mult mai rapid pentru că dânsa poate interveni direct - oricum o făcea, dar acum e și mai intens - pentru că ia toate contractele. Avem discuții săptămânale în care mă întreabă cum stăm, ce s-a întâmplat etc.”, a mai explicat Răzvan Cuc intervenția prim ministrului Viorica Dăncilă în urgentarea lucrărilor la autostrăzi. 

”Tot ce facem este să dăm un imbold și mai mare pentru a accelera lucrările”, a completat el. Mai multe informații despre stadiul lucrărilor de infrastructură în România aflați direct de la ministrul Transporturilor din interviul de mai jos:

VIDEO

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel