Război DIICOT- Corpul de control al premierului, în cazul Hexi Pharma
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Șeful Corpului de Control al Guvernului, Valentin Mircea, reacționază dur după ce procurorul șef al DIICOT, Daniel Horodniceanu, a explicat în urmă cu o zi de ce procurorii nu au făcut verificări în legătură cu o plângere depusă împotriva patronului firmei Hexi Pharma, Dan Condrea.

„O scuză penibilă a șefului DIICOT. Am lucrat cinci ani în Consiliul Concurenței, iar acum conduc o structură de control administrativ. Și înainte, și în prezent, am primit și primesc orice informație utilă, care denotă o situație ce trebuie investigată, chiar dacă aceasta este scrisă pe o coajă de copac.

Probabil că plângerea privind Hexi Pharma nu avea nici timbru și nu era pusă în dosar cu șină", a scris Valentin Mircea, pe pagina sa de Facebook, potrivit evz.ro.

Citește și: De ce nu a verificat DIICOT o plângere împotriva patronului Hexi Pharma

Procurorii nu au făcut verificări în legătură cu o plângere depusă împotriva patronului firmei Hexi Pharma, Dan Condrea, deoarece acea plângere nu îndeplinea elementele obligatorii prevăzute de Codul de procedură penală și astfel a fost restituită petiționarului, a declarat miercuri Daniel Horodniceanu.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel