Vecin, după moartea Anei Oros: A murit într-un loc pe unde mă plimb cu copiii. N-am dat de nicio haită de câini maidanezi
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Irina Constantin
WhatsApp
imagine ilustrativa pixabay
imagine ilustrativa pixabay
Ana Oros este tânăra mamă care și-a găsit sfârșitul pe un câmp de la periferia Capitalei, sfâșiată de câini. 

Odată cu moartea Anei Oros, a fost readusă în spațiul public problema câinilor maidanezi. Deși sunt ani în care ASPA a încasat milioane de euro, în continuare vorbim despre câini maidanezi. Dar o afirmație a unui bărbat ce locuiește în zona respectivă schimbă datele problemei. Acesta scrie că Ana Oros a murit într-o zonă în care el se plimbă cu copii, în care bunicul își duce nepotul să vadă capre și rațe. Bărbatul afirmă, în postarea sa, că, de fapt, câinii au stăpâni, dar sunt lăsați liberi. 

”A murit un om la câteva sute de metri de casa mea. O femeie făcea jogging și a murit. A murit într-un loc pe unde mă plimb cu copiii, pe unde bunicul își plimbă nepotul să vadă capre și rațe. A murit sfâșiată de câini. A murit sfâșiată de câinii de luptă ai mizeriilor de oameni care îi lasă liberi. Care oameni? Ăia de au casele fix lângă locul cu pricina. În ultimii cinci ani am mers destul de des pe acolo. Și ziua și noaptea. N-am dat de nicio haită de câini maidanezi. Poate am avut noroc.Si jegurile alea, alături de celelalte jeguri numite autorități, nu vor avea nicio problemă. Publicitate” a scris bărbatul pe Facebook. 

Câţi prinzători de câini are ASPA. Cătălina Trănescu, directorul adjunct al ASPA, a dat cifrele

Ana Oros Daraban a murit la vârsta de 43 de ani, atacată de câini, pe un teren viran, pe unde a scurtat drumul. Femeia alerga pe lângă Lacul Morii și nu ar fi fost prima dată când a fost atacată de câini. Prietenii spun că ar fi vrut să-și învingă fricile. Deși după moartea femeii, s-a vorbit despre o haită de câini maidanezi, se pare că aceștia ar avea stăpâni, dar ar fi fost lăsați liberi. În multe zone de case, oamenii își lasă cățeii liberi pe stradă, pe principiul că se întorc singuri acasă, fără a-și asuma vreo altă răspundere. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel