Conținutul articolului îl regăsiți mai jos.
Autor: Giorgiana Croitoru | Publicat pe: 03 dec 2020 / 16:27
Răsturnare de situație după ce a câștigat mandatul de primar ca independent
FOTO AGERPRES
Un primar care şi-a câştigat mandatul ca independent a trecut la partid. Unde se întâmplă asta și ce partid a ales. 

Primarul comunei Sihlea, Radu Modreanu, care a câştigat alegerile locale din 27 septembrie după ce a candidat independent, a trecut la PNL, a transmis, joi, preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Vrancea, Cătălin Toma.

"Astăzi, primarul comunei Sihlea, Radu Modreanu, a decis să se alăture echipei PNL Vrancea, după ce la alegerile locale din septembrie a devenit primar ca independent. Suntem convinşi că a ales să devină membru PNL după ce s-a consultat cu oamenii care l-au ales, urmând să facă echipă cu viceprimarul PNL Valeriu Coman. Ne bucură faptul că primarul Modreanu a realizat cât de mult s-a implicat echipa PNL Vrancea, atât la nivel naţional, prin ministrul Ion Ştefan, dar şi judeţean, după preluarea CJ Vrancea, pentru a aduce investiţii de amploare în Vrancea, şi că o administraţie liberală este calea către succes a comunităţilor locale. Vom continua să lucrăm pentru proiecte ce vizează creşterea nivelului de trai al locuitorilor din acest judeţ! Felicitări, Radu Modreanu pentru alegere!", a scris Cătălin Toma pe pagina sa de Facebook.

Radu Modreanu, care a fost secretarul comunei Sihlea în perioada 2016-2020, a obţinut la alegerile locale peste 40% din voturi, în timp ce principalul său contracandidat, primarul în funcţie de la PSD, Costică Gurbert, a fost votat de circa 23% dintre localnici. Actualul viceprimar, Valeriu Coman, candidat din partea PNL, a obţinut aproape 13% din voturile valabil exprimate, citează Mediafax.

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro
Spectacola.ro
Spectacola.ro