Răsturnare de situație după ce a câștigat mandatul de primar ca independent
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
FOTO AGERPRES
FOTO AGERPRES
Un primar care şi-a câştigat mandatul ca independent a trecut la partid. Unde se întâmplă asta și ce partid a ales. 

Primarul comunei Sihlea, Radu Modreanu, care a câştigat alegerile locale din 27 septembrie după ce a candidat independent, a trecut la PNL, a transmis, joi, preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Vrancea, Cătălin Toma.

"Astăzi, primarul comunei Sihlea, Radu Modreanu, a decis să se alăture echipei PNL Vrancea, după ce la alegerile locale din septembrie a devenit primar ca independent. Suntem convinşi că a ales să devină membru PNL după ce s-a consultat cu oamenii care l-au ales, urmând să facă echipă cu viceprimarul PNL Valeriu Coman. Ne bucură faptul că primarul Modreanu a realizat cât de mult s-a implicat echipa PNL Vrancea, atât la nivel naţional, prin ministrul Ion Ştefan, dar şi judeţean, după preluarea CJ Vrancea, pentru a aduce investiţii de amploare în Vrancea, şi că o administraţie liberală este calea către succes a comunităţilor locale. Vom continua să lucrăm pentru proiecte ce vizează creşterea nivelului de trai al locuitorilor din acest judeţ! Felicitări, Radu Modreanu pentru alegere!", a scris Cătălin Toma pe pagina sa de Facebook.

Radu Modreanu, care a fost secretarul comunei Sihlea în perioada 2016-2020, a obţinut la alegerile locale peste 40% din voturi, în timp ce principalul său contracandidat, primarul în funcţie de la PSD, Costică Gurbert, a fost votat de circa 23% dintre localnici. Actualul viceprimar, Valeriu Coman, candidat din partea PNL, a obţinut aproape 13% din voturile valabil exprimate, citează Mediafax.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel